ben ingilizce biliyorum 

kapat
  1. genellikle kızılayda * yürürken karşıma çıkıp bir bröşür uzatırken "ingilizce öğrenmek ister misiniz?" diyen adama her seferinde söylemek isteyip de söyleyemediğim cümle (toefl'dan 224 almayı yeterli bulmuyorum kendi adıma, zaten o da zamanla unutuluyor).

ama bunu o kadar özümseyen insan vardır ki, trajikomik olayları beraberinde getirmiştir. misal bundan iki yıl önce, türkiye liglerinde spor hayatlarını sürdüren amerikalı basketçilerin trafik kazası yapması ve akabinde kazaya karışan diğer vatandaşı tartaklaması. bunları polis karakoluna götürmüşler, bizim dayak yiyen türkün ağzından ben ingilizcenin i'sinden anlamam aksanıyla "i am speaking english, of course. i am going marmaris man" cümleleri döküldü, işte o an ingilizce bilmediğimi farkettim çünkü ben hiç marmaris'e gitmemiştim *. marmaris'in suyundan içen sular seller gibi ingilizce konuşuyorda bizim mi haberimiz yok?
    #914430 (ogasi, 26.11.2006 22:45)
  2. (bkz: i am knowing english) *
    #914455 (arjen robben, 26.11.2006 22:48 ~ 22:49)
  3. (bkz: ingilizce konusurken yapilan salakliklar)
    #914468 (ogasi, 26.11.2006 22:50)
  4. (bkz: me too) *
    #1609923 (desifreolmusdisiuuser, 05.05.2007 12:41)
  5. (bkz: yes konken)
    #1609962 (eskicameldahaiyiydi, 05.05.2007 12:54)
  6. ingilizce biliyor musun diye soran bir türk'e evet biliyorum diye cevap verilmesidir. her türk, ingilizce biliyorum yada öğreniyorum diyen kişiye, vay it is a pencil ha derler veya what is your name der. ve bu şekilde gülme komasına girilebilir. tıpkı turiste sağır muamelesi yaparak türkçle bağıra bağıra birşeyler anlatmak gibi. mo turist zaten bağırışıda anlamaz türkçe olduğu için, halbuki ingilizce olarak sessiz sessizde söylense anlaşılabilir.
    #1610016 (kurbaa kermitin parmaklari, 05.05.2007 13:11)
  7. (bkz: i do know english)

bu da pekiştirilmiş hali.
    #1610020 (larker, 05.05.2007 13:12)
  8. (bkz: so do i)
    #1610025 (Myxomatosis, 05.05.2007 13:13)
  9. (bkz: if the alem is this, i'm king ulan)
    #1610028 (dolayli zarf tumleci, 05.05.2007 13:14)
  10. (bkz: vat du yu tolkin ebaut)
    #1610031 (banaesmeyianlat, 05.05.2007 13:14)
  11. en uyuz olunanı hocaların araya ingilizce kelime sıkıştırmaları. abi ya ingilizce konuş ya da şu güzel ortamı bozma allasen. yarı ingilizce yarı türkçe. komiksin.
    (bkz: yapma kardeşim yapma)
    #1610034 (kacak kelebek, 05.05.2007 13:15)
  12. +ben ingilizce biliyorum he he he..
    -salaklaşma john çünkü sen ingilizsin.
    +aa evet de biz neden türkçe konuşuyoruz.
    -''+%%'^'&
    #1610042 (kurremkarmerruk, 05.05.2007 13:19 ~ 13:20)
  13. bir iş görüşmesinde ağızdan çıkabilecek cümledir..

- rahmi bey yabancı diliniz?
    - ingilizce biliyorum.
    - biraz pratik yapalım?
    - tabii. what is your name, my name is rahmi, this is a pencil, what time is it..
    - hımm.. peki
    #2321706 (luciddreaming, 15.09.2007 17:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben ingilizce biliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben ingilizce biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben ingilizce biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben ingilizce biliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ingilizce biliyorum ben » my friend s hot mum » araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » pisssmi teyzeleri » senet » engin yilmaz » ekmek iscileri » cagdas bale toplulugu » ozgur » arnavutluk » from hell » sevme » fethullah gulen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » id » deniz gezmis » t bag » beni benle boyle » outercourse » burada sorulari ben cevaplarim » ime prezakias » yanal seks » 24 kasim ogretmenler gunu » spen jankowski