ben dudak tiryakisiyim tribi 

kapat
  1. insanların savunma mekanizmalarının kendilerini de ahatlıkla kandırabileceğinin bir örneği cümledir.
    #870581 (devedikeni, 17.11.2006 09:43)
  2. öpüşmeden emmeden duramaz bu abiler, dudak tiryakisidrler, duvarlarında angelina jolie posterleri eksik olmaz.
    #870606 (qb1903, 17.11.2006 09:53)
  3. "gözlerimi dinlendiriyorum" tribinin emmioğlu.
    #1130817 (dabaddah, 09.01.2007 22:59)
  4. başlıgın bir başka versiyonu için şu uygun olur sanırım;
    (bkz: ben sarhoş degilim tribi)
    #3001181 (boyle buyurdu zerdust, 14.02.2008 09:40 ~ 14:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ben dudak tiryakisiyim tribi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben dudak tiryakisiyim tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben dudak tiryakisiyim tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben dudak tiryakisiyim tribi. Copyrights of the articles are belong to their authors.