beginner 

kapat
  1. yeni başlayan. acemi.
    #3032503 (il nome della rosa, 19.02.2008 23:41)
  2. (bkz: çaylak)
    #3032508 (rakimalboga, 19.02.2008 23:41)
  3. seviye tespit sınavının sonuçlarının ardından duyduğum bir sezenişin başrol kelimesi;

-abi ben niye bigaynir oldum ya!

+bu camiada seni çekemeyenler var güzel kardeşim sağlam dur, taviz verme sen ..
    #3032576 (thisrock, 19.02.2008 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

beginner başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beginner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beginner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » yaran kufurler » canim seninle oynamak istiyor » afrodizyak » hamisine nanay piy piy kaymak » deseksualizm » arzu caglan » uktem ukte olsun » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » inkpinkzink » host ulan deyyus » pure » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » caylakligi bitmis sozluk yazari » ykz kina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mankini » ezik » pallacanestro treviso » hadise » ugur dundar » gulun kokusu vardi » saga donuste yayaya yol ver » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » var misin yok musun » anket memis » jenna jameson » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » bilkent universitesi » ney calmaya borozan ile baslamak