bazi entry sahiplerini tokatlama istegi duymak 

kapat
  1. bu kişilere ''yazar'' bile deyemeyeceğimiz için, ''entry sahibi'' olarak adlandırmak daha makbul olmaktadır.

girilen entrylerdeki basitlik, cirkeflik, futursuzluk, sığ düşünce ve iğrenç yorumla biçimleri entrye eksi oy vererek hırsınızı almaz. böyle entrylere imza atan entry sahiplerini tokatlama ihtiyacı hissedersiniz.
    #1424754 (penta-don, 18.03.2007 02:57)
  2. - abi, bazı entry sahipleri var, bak sahip diyorum...
    - ne bu şiddet bu celal, hele bir otur soluklan. (bkz: bu ne sevgi ah bu ne ızdırap)
    #1424760 (dekadans, 18.03.2007 02:59)
  3. birde boyle tipler msj atip adresini ver lan felan derler. toronto da oturuyorum gelecen mi ?
    #1424762 (what is your problem 2, 18.03.2007 03:00 ~ 03:01)
  4. ''bazi entry sahiplerini tokatlama istegi duymak'' başlıgında bile bu histerik duyguyu yaşayabilirsiniz.
    #1424774 (penta-don, 18.03.2007 03:06)
  5. -abi bazı sahipler var.
    *eeee?
    -entrylerine sahip olamıyorlar.
    #1424791 (eşşağan ala gazuğu, 18.03.2007 03:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bazi entry sahiplerini tokatlama istegi duymak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bazi entry sahiplerini tokatlama istegi duymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bazi entry sahiplerini tokatlama istegi duymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bazi entry sahiplerini tokatlama istegi duymak. Copyrights of the articles are belong to their authors.