bazen bir icki sisesi yasam destek unitesi 

kapat
  1. bazen durup dururken ağlarsın ya, pinhani çalar fonda dön bak dünyaya diyerek, hani şu dolabı açıp acıyı dindirmek için soğuk içilesi tavsiye edilen şeylerden içilen zamanlardır, durup dururken ağladığı zamanlar insanların. hani biranın köpüğüğüne gözyaşları karışır o anlarda, (bkz: biranın köpüğünü yalayan kız)'ın seksi olup olmadığını düşünmeyecek kadar yapıcı olduğunuz zamanlardır. canınız yanar. içinizden kopan şeyler dinmeyecektir alkolle. bir din arar insan sığınacak, bir mantık, yaşanılası bir parçacık, mutlu olunabilesi bir şeyler, (bkz: pandora)'nın kutusunda bile vardı oysa umut.
    (bkz: durup dururken ağlamak)

Soluk Soluğa - Teoman

Konuşacağım uyusan da tek bir kelime bile duymasan da
    Biterken bir zamanlar çok sevdiğimiz bu hikaye
    Dokunuyorum ellerine aralanmış bacaklarına
    Eğilip ıslak ağzına ağzımı dayıyorum son kez
    Soluk soluğa
    Saçların darmadağın iç çamaşırların odaya saçılmış
    Dün ağladıktan sonra makyajın yastığına akmış
    Uyandırmadan seni sıyırıp üstünden herşeyi
    Terden ıslak vücudumu vücuduna dayıyorum son kez
    Soluk soluğa
    Artık çok üzmüyor beni hiç bir şey hissetmiyorum hatta
    Bir kaç anı sadece onlarda silinir nasılsa zamanla
    Bırakmıştım uzun zamandır ama ihtiyacım var şu anda
    Bazen bir içki şişesi yaşam destek ünitesi
    Bu kez gerçekten giderken gerçekten terkederken
    Sana kapıyı çekerken uzun uzun bakıyorum son kez soluk
    Soluğa

dizelerinde saklı, gizemli sözcükler harikası cümle.
    #1055702 (biravekahve, 25.12.2006 21:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bazen bir icki sisesi yasam destek unitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bazen bir icki sisesi yasam destek unitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bazen bir icki sisesi yasam destek unitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bazen bir icki sisesi yasam destek unitesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.