batu mutlugil 

kapat
  1. duman elemanlarından batuhan mutlugilin babasıdır. bir zamanlar blue blues band'de yavuz cetin ve kerim capli ile birlikte çalmıştır. ayrıca mojo barın sahibidir.
    #192844 (nahil, 23.04.2006 21:49)
  2. aslında batuhan ın kullandığı fender telecaster ın ilk sahibidir batuhana hedayesidir.
    #192870 (snakesawar, 23.04.2006 22:14)
  3. ne zaman görsem aynı olan blues adamı. mojo'da, grubu karpuz ile perşembe gecelerimizi şenlendirmektedir. güzel, hoş yorumları vardır. görülesi, izlenesidir.
    #1170749 (little wing, 18.01.2007 04:11)
  4. http://www.youtube.com/watch?v=9Ex9Xkmim-M +
    yavuz cetin ile olan programından bir görüntü.
    #1170783 (msc, 18.01.2007 05:15)
  5. batuhan mutlugil, neslihan mutlugil ve yasemin mutlugil'in öz babası,mojo camiasının batu babasıdır. homofobik olması dışında iyi adamdır, hoş adamdır.
    #2294086 (la douce, 10.09.2007 17:41)
  6. torunu batu luka mutlugil'in de izinden yürüyeceği temenni edilmektedir.
    #2365158 (sosyalpenguen, 23.09.2007 04:43)

© 2008 - uludağ sözlük

batu mutlugil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. batu mutlugil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu batu mutlugil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » klon imhotep » galatasaray ve besiktas kardesligi » alisamadim » ebu hureyre » sahibinden kelepir ulke » fethullah gulen » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » adolesan » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » mulayim » mustafa denizli » gocebe yazar » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ece temelkuran » karateci kiz » emekli travesti » gemilerde talim var » buffy » insani tedirgin eden kedi » gunun sozu » tokat » metin culhaoglu » mmorpg » keskelere yer yok hayatimda » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » trumanshow » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » sick again