batista 

kapat
  1. bir dönemin galatasaraylı futbolcusu ayrıca bir amerikan güreşçisi.
    (anil teknik, 04.08.2006 13:12)
  2. şu sıralar futbol hayatına konyaspor'da devam eden brezilya'lı futbolcu.
    (fowler, 05.09.2006 23:59)
  3. Güreşçi ismi:Dave Batista
    Gerçek ismi:David Bautista
    Nereden:Washington D.C
    Favori Hareketleri:Bear Hug,Batista Lift&Toss,Spinebuster
    Bitirici hareket:Batista Bomb
    (RvD, 29.10.2006 19:00)
  4. Galatasaray forması altında oynadığı ilk maçta harika bir gol atıp, ondan sonra bir daha gol bulamayan orta saha oyuncusu.
    (heman0212, 07.11.2006 17:24)
  5. fm 06 da, positions a girdiğinizde, kaleci olarak da oynayabildiğini gördüğünüz futbolcu.
    (kutupsal form, 19.11.2006 22:31)
  6. türk vatandaşı olmuştur kendisi. yeni adı mertol karatay'dır.
    (sen bana bu diyemezsin, 11.01.2007 16:23 ~ 16:24)
  7. 32 yaşında ve türk vatandaşı olmuştur. bu saatten sonra gereksiz bir olaydır, vatana millete hayırlı olsundur.
    (fowler, 11.01.2007 16:25 ~ 16:26)
  8. 26 temmuz 1959 tarihinde kübadan (bkz: fidel castro) yanlıları tarafından, darbe yapılarak kovulmuş amerikan yandaşı diktatörün yönetimine verilen isim.
    (bkz: Fulgencio Batista)
    (children of bodom, 11.01.2007 16:26)
  9. annesinin vefat ettiği 13 agustos 2003 galatasaray cska sofya macinda en iyi performansını sergilemiş ve keşke her gün bir akrabası ölse dedirtecek duruma getirmiştir biz galatasaray taraftarlarını*.
    (Disco Inferno, 12.08.2007 16:54)
  10. dünkü beşiktaş maçında harikalar yaratmış konyalı futbolcu. kulağında ipoduyla görmüştüm ben bu adamı zafer caddelerinde cool bi edayla. 32 yaşında türk de olmuş. hayırlısı olsun.
    (oopps I did it again, 12.08.2007 16:56)
  11. ercan taner e şöyle bir yorum yaptırmışdır;

''evet saha karıştı sevgili izleyenler batista hasan va serhat orda hakem o noktaya şimdi yöneldi oyun durmuş durumda batistaa bir kafa''

ulan sanki adam topa kafa vurdu.
    (isildur, 29.10.2007 09:00)
  12. ekmek yediği yere yapılacak en büyük ihaneti yapmış ve uğurla mehmet topalı sakatlamış şeref yoksunu futbolcu bozması. türk futbolu böyle kalitesiz adamlarla bir yere gelemez. adamların topla işi yok ki direk rakibe müdahale peşindeler. allah ıslah etsin diyorum.
    başka örnekleri için:
    (bkz: ayman abdelaziz)
    (bkz: ümit bozkurt)
    (yoksa yamuluyor muyum, 19.02.2008 15:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» akropol » the 13th warrior » hepimiz piciz » ben keder uretir dert yaratirim » kitaplardan akilda kalan cumleler » sylvia saint » padok » vize nin tarihi eserleri » pentagram » metin turkcan » din dersinde hac takan ogrenci » doktorlarla girilen komik diyaloglar » en yakin arkadasa asik olmak » annenin mutfakta kullandigi tahta kasik » seri eksi oy veren ibne » euromos » enderun sevgiler » marsik » berivan tapan » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » high fidelity » mert korkmaz » komunizm » zall » yol arkadasim » bulanti » kocaklama » evrendeki en uzak galaksi » sikle beni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa