balik yemeye gidip garsona bana balik verme demek 

kapat

1. balık yemeye gidip sipariş almaya gelen garsona "bana balık verme, balık tutmayı öğret" demektir. garson dumur olur muhtemelen. patronu falan çağırır. ya da güvenliğe atın bu deliyi dışarı der.

-buYrun efendim ne balığı verelim size?
    +bana balık verme, balık tutmayı öğret.
    -hmm. diyosun. peki efendim, şimdi. balık tutmanın ilk şart... siktir git lan işine ibine.
    #3836001 (sen bana bu diyemezsin, 18.08.2008 18:50 ~ 20.08.2008 00:01)
  2. çin gibi mistik ülkelerde işe yarayabilen bir metot. buralarda denemeyin.
    #3836044 (uvjb, 18.08.2008 19:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balik yemeye gidip garsona bana balik verme demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balik yemeye gidip garsona bana balik verme demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balik yemeye gidip garsona bana balik verme demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balik yemeye gidip garsona bana balik verme demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » hulagu han » hit the sack » sikter » okyanustaki fiberoptik kablolardan kaynakli sorun » yeni mezun bunalimi » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » volkan canakkaleli » bir moderator eglencesi olarak yazar ucurmak » janie jones » baslik ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » saygisiz mickey mouse » fra angelico » heroes » x i bulduk » gozlerini kapatarak sevismek » escape the nest » basliklari alt alta okumak » defne joy foster » give in » please reset your email notification settings