baga mi didin 

kapat
  1. çok güzel bir yiğit özgür kalıbı. Tarihte ilk defa taksi şoföründeki Robert de niro'nun kastamonulu versiyonunun ağzından çıkmıştır.
    (zabalayn, 29.03.2007 00:24)
  2. tofa$ marka otomobille egzozu bagırta bagırta gezen 5 öküzden birine "aa öküz" diye seslendiginizde alacagınız tepki cumlesi..
    (mrtince, 29.03.2007 00:31)
  3. kavgadan önce söylenmesi muhtemel sözcük.
    (brklky, 11.07.2007 04:26)
  4. (bkz: baga virdi)
    (imhotep, 05.09.2007 18:23)
  5. ilk gordugumden ortadan sekize yarılmama sebep olan yigit ozgur kalıbı*. aslında su anda yarmıyor... yani bunu entryyi girerken anladım. e ekle butonuna basmıs bulundum da... oyle iste.

(bkz: entry nin sonuna dogru sacmalamak)
    (hayatin anlamini cozen bilge, 11.09.2007 16:49)
  6. aynı sekilde bir de tarkan hayranlarından dinleyebiliriz.
    (Soulmate, 11.09.2007 16:51)
  7. http://www.duslersokagi.c...gitozgur/index.php?id=408
    (ELeCTrO, 04.10.2007 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ankarali elvan dalton » askerlikte son gun » tumer » sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » into the wild » oguz saygin » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » yesilhisar in tarihi eserleri » ruya icinde ruya » show tv » alevi sozluk » 17 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » agu » berlin in mimari eserleri ve muzeleri » basligi okurken kusmak » vu » aczimin giryesidir » howlin wolf » amvo exe » cemetery gates » kiri » kaktirmak » pic » pertek in tarihi eserleri » hakikat aski » ne guzel guldun » turkiye bayanlar basketbol ligi » butun altgecitlerin ve tunellerin aldattigi adam » samuel etoo nun galatasaray a goz kirpmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa