back to bedlam 

kapat
  1. james blunt'ın ingiltere de yılın en çok satan albümü başarısını yakalayan ilk albümü..

1. high
    2. you re beautiful
    3. wisemen
    4. goodbye my lover
    5. tears and rain
    6. out of my mind
    7. so long jimmy
    8. billy
    9. cry
    10.no bravery
    #92581 (MANSON, 28.02.2006 18:14 ~ 05.08.2006 21:34)
  2. içindeki bütün şarkılar çok güzeldir. Kazandığı başarıyı fazlasıyla haketmiş bir albümdür.
    #2117998 (hewit, 12.08.2007 14:27)
  3. 15 milyon kopya satarak gerçek bir başarıya imza atmış albüm.
    #2637918 (justinank, 27.11.2007 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

back to bedlam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. back to bedlam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu back to bedlam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nihat genc » grandmaster flash » hey dostum fransa demistin irak cikti » yalnizligin anlasildigi anlar » alexei smirnov » kadinlari cekici yapan detaylar » selam ederim » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » zehir » fethullahci gladyo » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » aleksei grigorievich stakhanov » heredot1923 » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » komur demokrasisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » mono » badi ekrem » serhat » uludagsozluk alayi » bir tikky nin intihar mektubu » nba 2k9 » kizilirmak suyu » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » bilyoner » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » mufredata uymadan ders vermek » niye cattin kaslarini » nikah masasi » 911