bacim bakar misin benimle cikar misin 

kapat
  1. bu genellikle sahilde bankta falan arkadaşlarınızla otururken başınıza gelen hadisedir..siz muhabbet ederken yan banktan bir şeyin yanınıza doğru geldiğini görürsünüz.. kumaş pantolonlu pembe gömlekli beyaz spor ayakkabılı(!) inek yalamış saçlı "şey"i süzersiniz sinirli bir şekilde.. evet evet.. o "şey" bağrı yanık bir krodur..öncelikle bakar mısın bacım tanışabilir miyik der..
    siktir dersiniz.. bakar.. peki bakar mısın bacım, benimle çıkar mısın deyiverir ve o an annesinin ve tüm sülalesinin üstünden geçip hepsine küfrettikten sonra mekanı terkeder ve bir daha sahile adım atmazsınız..
    #2536372 (gelberiyargelberi, 30.10.2007 15:52)
  2. nazik bir dille söylendiği takdirde olumsuz bir cevap almanın çok düşük olduğu muhteşem bir bayan tavlama tekniği.
    #2634314 (arabaciarabayatasget, 27.11.2007 01:11)
  3. (bkz: kıroların ilgi alanına giren gotik hatun)
    #2634318 (sinceicould, 27.11.2007 01:14)
  4. hiç bi şekilde bi kızın böle bi teklife sıcak bakmasının söz konusu bile olmayacağını düşündüğüm şey.
    #2634331 (caldornain, 27.11.2007 01:16)
  5. hadi len diye cevap alınabilecek bir soru cümlesidir. * *
    #2634726 (olmazsaolmaz, 27.11.2007 05:09)
  6. (bkz: önce bacım sonra ihtiyacım)
    #2634825 (barva, 27.11.2007 08:43)

© 2008 - uludağ sözlük

bacim bakar misin benimle cikar misin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bacim bakar misin benimle cikar misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bacim bakar misin benimle cikar misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» redciyiz biz » benim takoz bilgisayarim » gammazlama aparati » abdullah ocalan » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » populer felsefe » kazim koyuncu buyukada konseri » dilara gonder » mithotyn » gotle turetilen deyim ve atasozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games