bacak bacak ustune atarken sandalyeden dusmek 

kapat
  1. gereken hassas ayarı yapamayıp, üstte olmasına uğraşılan bacağın yönünde sandalye üstünden yere düşmektir. kısa bacak ve tombul baldırlara sahipseniz bu tam manasıyla yuvarlanmak olur. yani gövde düşerken bir bütün olur. kolu bacağı ayıramazsınız birbirinden, top gibi.
    bir hafta nerede aklıma gelse gülerim böyle hadiselere. sonra yalancıktan kendimi kınarım.
    #3016644 (masalcini, 17.02.2008 02:17 ~ 14:45)
  2. kemal sunal'a çok yakışan haraket. şu anda hatırlayamadım var mı yok mu diye fakat böyle bir sahnesi olsaydı mükemmel oynardı.

edit: bucu söyledi süt kardeşler filminde varmış böyle bir sahnesi.
    #3016662 (sohodo, 17.02.2008 02:21 ~ 02:38)
  3. yanlış bacak kullanmak.
    #3591377 (kirmizi, 28.06.2008 02:27)

© 2008 - uludağ sözlük

bacak bacak ustune atarken sandalyeden dusmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bacak bacak ustune atarken sandalyeden dusmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bacak bacak ustune atarken sandalyeden dusmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» etyen mahcupyan » cep telefonu icin en uygun melodiler » kaynama noktasi » galatasaray besiktas ittifaki » sevgilinin sutyenini utulemek » uludag sozluk teki basliklarin kalitesinin dusmesi » euro 2004 » oruc » yumusak uclu kursun kalem » kocasinin yanindaki kadina laf atan okuzler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games