azmi karamahmutoglu 

kapat
  1. ulku ocaklari eski başkanlarından... bir mhp kongresinde "artık illagaliteye geçiyoruz" diyerek ortamı şoktan şoka sürüklemiş ve nihayetinde asker kaçağı olduğu anlaşılmış zaat...
    #27201 (ferrole, 19.01.2006 20:05 ~ 22.02.2006 11:51)
  2. ülkücü harekete çok emeği geçmiş bir kerdeşimizdir. allah razı olsun
    #27203 (feylule, 19.01.2006 20:06)
  3. tam olarak, "illegaliteyi baslatiyorum, yikin kursuyu" demis ve hakikatten de yavru kurtlarina kursuyu yiktirmisti.
    #27222 (zzg, 19.01.2006 20:12)
  4. aslen trabzonlu olup alparslan türkeş dönneminde ülkü ocakları genel başkanlığı yapmıştır. daha sonraki yıllarda tuğrul türkeşle birlikte hareket etmiştir. asker kaçağı olduğu abartılmış bir hadisedir. aslı da yoktur. chp kongresini eleştirerek biz bile bu kadar kötü kongre yapmamıştık demiştir.
    #27224 (pedaliza, 19.01.2006 20:15)
  5. olaylı kongrede ettiği "artık illegaliteye geçiyoruz" lafı ile belleklerde kalmış new age abdullah catli. tengri bunun ve benzerlerinin şerrinden korusun
    #27230 (zzg, 19.01.2006 20:18 ~ 20:19)
  6. devlet bahceli tarafından sağlam bir vole ile saha dışına yollanan kimsecan.
    #1806246 (ferrole, 22.06.2007 17:19)
  7. bir ara kıbrıs' ta mafyacılık oynar idi.
    #1806260 (sıpa, 22.06.2007 17:21)
  8. 1997 yılında, devlet bahceli nin galibiyeti ile sonunçlanan, olağanüstü kongrede, tugrul turkes in kaybedeceğinin keşinleşmesinin akabinde söz alıp yaptığı konuşma ile tarihe geçmiştir. ''bu pazarlıklı kongreyi tanımıyorum, artık hainlere karşı illegalite ilan ediyorum, fert olarak bunu başlatıyorum'' sözleri ile konuşmasını noktalamış, akabinde kongre salonunda arbede yaşanmıştır. ülkü ocaklarının kabul etmediği hiç bir aday mhp ye başkan olamaz şeklindeki söylemleri, devlet bahçeli nin mhp yi ve ülkü ocaklarını sokaklardan çekme stratejisi ile karşı karşıya gelince, partiden dışlanmıştır. en son olarak, tuğrul türkeş in kurduğu, aydınlık türkiye partisi başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur. fevri tavırları, farklı üslubu ile bugün bile büyük bir hayran kitlesine sahiptir. sağ görüş içinde azmi karamahmutoglu hakkında, alparslan türkeş in mirası şeklinde bir kanı hakimdir. kendisinden sonra göreve, atilla kaya ve alisan satilmis gelmiştir...
    #2958908 (merdumgiriz, 06.02.2008 08:42)

© 2008 - uludağ sözlük

azmi karamahmutoglu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. azmi karamahmutoglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azmi karamahmutoglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konsekant vadi » ozel mesaj » alisveris merkezi » hayattaki en buyuk endiseler » ben bir garip yazarim » halil yasar yigit » bir odadan digerine cilginlar gibi ucan karasinek » imhotep » mutlu olmak icin » cirkin kaba aptal fakir ve sevisemeyen kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games