ayakdiven 

kapat
  1. eldivenin aksine tüm ayağı saran giysi.
    #2897298 (kasgarli tost, 26.01.2008 01:41)
  2. (bkz: çorap)
    #2897300 (hefeweizen, 26.01.2008 01:41)
  3. (bkz: parmaklı çorap)
    #2897415 (nagimiya, 26.01.2008 02:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ayakdiven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayakdiven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayakdiven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » seviyeli bir sohbete ne dersin » neden hala » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » nemfomani » lise yillari » 1990 dogumlu olmak » babanin sapkasini yere dusurmek » bir seytan in papazi » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » ataturk cagdasliktir » ufak hayallere sahip olmak » eskisehir » kac gol attin lan oradan » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarhana » dalgaci mahmut » tretuvar calismasi » cirkin olmak » tovbe » kiyamet gunu gazete mansetleri » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » kime derler sana derler » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » bir gun » slm asl pls » star gazetesi » istanbul evleri » se7en