asus gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asus eee pc 701
  2. asus
  3. asus eee pc 900
  4. asus m3a
  5. asus eee pc 901
  6. asus w5fe
  7. asus f3sg240dv
  8. asus f3sc
  9. asus f3sv
  10. asus p526

© 2008 - uludağ sözlük

asus gibi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asus gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asus gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilim seni cok seviyorum » wilhelm pieck » istiklal marsinin isliklanmasi » okaliptus yapragi suyu » yazarlarin aslinda demek istedikleri » elektrik kesildiginde kosup camdan disari bakmak » turkiye de insan hayatinin degerinin olmamasi » herkes buraya baksin » yer fistigi yagi » turk telekom un resmi sitesinin hacklenmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games