arkadaslarla ictik ya cumlesindeki arkadaslar 

kapat
  1. bütün doğru cevapları ellerinde tutan, ancak nerde olduklarına, ne yiyip ne içtiklerine bir türlü ulaşılamayan kişilerdir..
    öyle ki, arkadaşınız samet'in gelip;
    - abi dün gece nerdeydin?
    sorunuza
    + arkadaşlarla içtik yaaa
    cevabını yapıştırmasının ardından yapıştırdığı;
    + olum ben 15 bira, 20 shot vodka, 50 kadeh viski, 27 duble rakı içmişim.. başım döndü ama biraz, doğruya doğru..
    cümlesinin sağlamasını ancak bu arkadaşlar yapabilir, samet'in esasen ne içtiğini ve ne oranda sarhoşluğa yelken açtığını bu arkadaşlar bilir.. ve fakat nerdesiniz lan bu arkadaşlar? susmuyo bu samet ibnesi, gelin de söyleyin şu gerçekleri.. öylesine muhtacım ki size.. lütfen, çıkın ortaya.. nerdesiniz..? öyle özledim ki sizleri, öylesine yoksunuz ki..!
    --şiir kısmı biter, müzik girer--
    bıraktınız gittiniz, belki de hiç gelmediniz!
    söyleyin lan bu samet ibnesiyle niye içtiniz?
    insan arada bi gelir, utandırır şu dallamayı..
    yolunuz düşerse uğrayın, kurtarın bu zavallıyı!

sonuç olarak, bu arkadaşlar için en güzelini mor ve ötesi 'var mısın yoooksun' diyerek söylemiş olmakla beraber, bir başka sikkodan tanımımın daha sonuna gelirken ben..
    17 büyük rakı içtim ama doğruya doğru, tuşları biraz zor buluyorum yani..
    vurmayın.. ayıptır..
    #3929887 (wakabayashi genzo, 07.09.2008 14:59)
  2. olayın sahne arkasındaki isimsiz kahramanlarıdır.onlar kah arkadaşlarını kötü yoldan çıkaran lavuklar olurlar kah fazla kaçırıp ortalığa böğürenler...sefasını olayı subjektif bir gözle anlatanlar çekerken cefasını bu tayfa çeker.
    #3929975 (tia dalma, 07.09.2008 15:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arkadaslarla ictik ya cumlesindeki arkadaslar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arkadaslarla ictik ya cumlesindeki arkadaslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadaslarla ictik ya cumlesindeki arkadaslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arkadaslarla ictik ya cumlesindeki arkadaslar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » heroes cry » antipatik entry » firefox eklentileri » kotu oy veren ibnedir » raymond liotta » iskilipli atif hoca » adamantan » melih gokcek sevgisinden gozleri yasaran cocuk » metin ozulku » ozlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » deniz baykal in rodos a yuzmesi » blue jean blues » tev anadolu lisesi » nikolina pisek » bir ibadetmiscesine sevismek » coen kardesler » zall in tum moderatorleri gorevden almasi » uludag sozluk » by my side » mp4 24