arkadasim 

kapat
  1. mükemmel (!) bir nejat alp şarkısıdır. piyanist arkadaşı ozan ile düet yapmıştır.

not: sizleri çok uzun yazamayacağım, yazan olursa teşekkürlerimi ileteceğim.
    #854609 (kasimpasa canavari, 13.11.2006 21:18)
  2. muslum gurses şarkısı.
    Bu akşam dertliyim içmeye geldim
    Doldurda bir kadeh ver arkadaşım
    Kahreden derdimi dökmeye geldim
    Dinlede bir ibret al arkadaşım

Derdim başlayalı yıllardan öte
    O günden bugüne düştüm gurbete
    Ömrümü harcadım meyhanelerde
    Bir aşk sarhoşuyum gör arkadaşım
    #1022616 (darkness nights, 19.12.2006 19:20)
  3. muslum gurses'in uzun yol yolculuklarında takılıp sonuna kadar dinlenilmesi gereken albümü.
    1.arkadaşım
    2.ben razıyım
    3.canıma cansın
    4.hayallerim suya düştü
    5.nice yıllara
    6.o gün gelecek mi?
    7.o sevgi sensin
    8.sevgilim değilsin
    9.sevmek istiyorum
    10.tabiatın bir cilvesi
    #1402749 (darkness nights, 12.03.2007 11:58)
  4. kişiye hitap edecek bir kelime bulunamadığında devreye giren hitap şekli. tonlama ile anlatılmak istenen anlatılabilir.
    #1402751 (brcyzdm, 12.03.2007 11:59)
  5. bazı kızların zırvası.

gidersiniz. bir ortamda oturursunuz. takılırsınız falan. ayrılırken gözünüzün içine baka baka, bastıra bastıra, biz sevgili değiliz der gibi, "arkadaşım" der. dünyanın en büyük ezikliğidir.

ulan sana asılan mı oldu? sana iltifat eden mi oldu? adamı zan altında bırakırlar.
    #1439214 (maksat muhabbet, 22.03.2007 03:59)
  6. tarık akan ve fikret hakan'ın başrolünü oynadığı duygu yüklü film. klasik bir hikayesi vardır fakat her ikisinin de oyunculukları ve mükemmel denebilecek müziğiyle kendini defalaca izletebilir.
    #1501706 (nikim yok benim, 07.04.2007 13:21)
  7. 1 arkadaşın birinci sahiplenme hali
    2 bir seslenme biçimi.(konumuz bu)

2 3 sene önce bayağı bır modaydı ama neyse ki şimdi etraftan fazla arkadaşım duymuyorum.
    bır seslenme ancak bu kadar moronca olabilir. bilader bile daha içten daha sıcak geliyor insana
    hangi fütursuzca düşünen insan bulmuş arkadaşım kelimesini anlamıyorum.
    nefret ediyordum duyduğumda,sanki arkadaşım diyen insan, beni skecekmiş duygusuna kapılıyordum.
    #1584317 (yaraka, 29.04.2007 03:55 ~ 08.05.2007 09:34)
  8. hayatımda duyduğum en zorlama hitap şekillerinden biri.. zaten hangi insan arkadaşına arkadaşım diye hitap ederki..

forumlarda falan tanışmışlığı olmayanlar birbirlerine bişey anlatırken iyice tezahür eder..

--spoiler--
    arkadaşım senin o dediğin kıl tüy..
    arkadaşım insanları yanlış yönlendirme!! ot bok..
    arkadaşlar ortamı germeyelim..
    --spoiler--
    #1807313 (pulse, 22.06.2007 21:42)
  9. sözde samimiymiş gibi gözükme lafı. alttan alta sataşma ve tehdit anlamları taşır.
    bu laftan hoşnut olmadığınızı belirtirseniz* "insan gibi konuşuyoruz lan senle" derler hödükler.
    #1807379 (dedirten durum, 22.06.2007 21:56)
  10. klibi izlenesi nejat alp şarkısıdır. şarkının başındaki kısa özette nejat alp' in gülerek boynuzlandığını anlatması ise ayrı bir maceranın konusudur. youtube' da şarkı için çekilen amatör klipler izlenilesidir.
    #1902209 (thelastturc, 10.07.2007 18:24)
  11. doğru kişiye söylenmelidir. aksi halde arkadasim dediğiniz insan düşmanınızdan beter olabilir.
    #1902226 (fightordie die, 10.07.2007 18:26)
  12. şarkının yabancı versiyonu için: (bkz: same girl)
    #1993051 (ayvirsin, 23.07.2007 16:14)
  13. arkadaşım

Şiir:

sevgi ne güzel şey degil mi?tanrı'nın bize verdiği en güzel hediye,hiç olmadık zamanda içimize alev gibi

düşen dünyadaki en güzel duygu bence hayatın gerçek anlamı dimi? SADECE SEVGiLi ANLAMINA

SÖLEMiYORUM BÜTÜN SEVDiKLERiMiZiN KIYMETiNi BiLMELiYiZ ÇÜNKÜ ONLARI NE ZAMAN

KAYBEDECEĞiMiZi BiLEMEYiZ Ki ONLARI NE KADAR ÇOK SEVDiĞiMiZi SÖLEYECEK ŞANSIMIZ

OLMAYABiLiR sevgi dedimde aklıma ne geldi biliyomusunuz? gecenlerde basimizdan bi olay gecti aylarca beraber olduğum bi sevgilim

vardı, gözümden bile sakındığım o kadar güzel bi kızdıki anlatamam deli gibi kıskanıyordum hiç bir

arkadaşıma tanıştırmadım onu bi gün evde oturuyduk o mutfaktayken ben hayatta hiç yapmadığım

bişeyi yaptım,ve onun telefonundaki mesajları okudum bide ne göriyim dersiniz AŞKIM CUMARTESi

SAAT 2 DE KADiKÖY iSKELESiNDE BULUŞALIM MI? diyen bi mesaj keşke okumasaydım tabi saat 2de

bende ordaydım aman allahım gözlerime inanamadım HAYATTA EN ÇOK SEVDiĞiM VE YILLARDIR

AYNI SAHNEYi PAŞLAŞTIĞIM PiYANiST ARKADAŞIM OZAN BENi ONUNLA ALDATMIŞTI YEMiN

EDERiM BEYNiMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM KISACASI AYRILDIK duydumki 20 gün sonra onuda terk

etmiş bizim semtte küçük bir meyhane var orda gördüm ozanı dertli dertli içiyordu gözleri dolu dolu

kadehimi kaptığım gibi oturdum yanına ve ona dedimki

sonra şarkıyla birlikte..:

nejat alp
    _senmiydin sevgilimi çalan? anladımki dostluklar yalan sen olamazsın bu canımı acıtan beni sırtımdan vuran

ozan
    -benmiydim seni böyle yakan sevdiğine kem gözle bakan bilmiyordum onun senle olduğunu nasıl yaptım sana bunu

nejat alp:
    -ben onu delice sevmiştim gözlerine cennet demiştim bir daha hiçbir gülen göze inanmam yıkılırım ben hala...

ozan:
    -çıkarsızca sevdim ben onu böylemi olacaktı sonu sen de yandın bu aşkta bak bende yandım HAK ETMDiK BiZ BUNU!!

nejat alp:
    -ilk bahar kışa döndü bu zalimin yüzünden DOSTUM SENiN Bi SUÇUN YOK ANLIYORUM GÖZÜNDEN

ozan:
    -seni üzgün görmektense bu kalbimi yakardım öleceğimi bilsemde aranızdan çıkardım

nejat alp & ozan:
    -evet sende bende yandık bir şeytanı melek sandık bu hayattan bir ders aldık iKi DOST BiZ BiZE KALDIK... HADI BOŞVER DOSTUM O UTANSIN !!...
    #2305275 (LocK, 12.09.2007 19:46)
  14. (bkz: komedi dükkanı)
    #2826508 (notrinova, 12.01.2008 03:41)
  15. kahkalar eşliğinde dinlerken dikkat edin tekrar tuşuna basmayın diye uyarmak istediğim nejat alp şarkısıdır bu. fark ettirmeden kendini dinlettiren türden.
    #2849381 (araf, 16.01.2008 23:47)
  16. komedi dukkanindaki haşin yönetmenin tolga cevik'e seslenme nidası,

diğeri için (bkz: beyefendi)
    #2849390 (Suursuz tosbaga, 16.01.2008 23:49)
  17. (bkz: fırat parlak)
    #3507209 (kimi raikkonen, 07.06.2008 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

arkadasim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arkadasim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arkadasim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zallbay » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » tayshaun » visal icin o civana ricalar eylendi » starcraft ii » vladimir gusinsky » torrent hizini arttirmak » moses malone » horace slughorn » pinar elice a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci