aps 

kapat
  1. türk telekom'un, açılımı "acele posta servisi" olan hizmetinin kısaltması.
    #193143 (asiti kaçmış kola, 24.04.2006 00:05)
  2. (bkz: ups)
    #193773 (enterezan, 24.04.2006 12:52)
  3. ambalaj paketleme sanayi adlı işletmenin baş harfleri.
    #373939 (Boone, 25.06.2006 20:41)
  4. esenler'de cafeS'de(not:eski ismi paradise)nadide müzik yapan rock grubu.
    grup elemanları:
    -vokal+gitar:erkan
    -bateri:gökhan
    -bas:bora
    grup yaklaşık benim bildiğim 6 senedir cafeS(paradise) de çalıyo ben 2001 yılından beri dinliyorum.on numara çalan ve soyleyen erkan hangi üniversiteydi bilmiyorum ama konservatuar mezunu elektroyla çalamayacağı şey yoktur.test edildiğinde pişman olunmayacak grup..
    #478337 (eşşağan ala gazuğu, 30.07.2006 22:38)
  5. turk telekom'un değil; ptt'nin acele posta servisi. son 1 yıldır test aşamasında olan barkod sistemiyle de ptt.gov.tr'den online takibi yapılabilmekte gönderilerin.
    #2480357 (patlamismisir, 17.10.2007 13:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aps başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aps ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aps nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aps. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » alida » am biti oguz » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat » mccormick » nilufer hatun yurdu » bahama adalari » camlari titreten yogun firtina » farkli dillerde ortak isimler » aristo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » aciz oldugunu hissetmek » hamileyken bebegine metal muzik dinleten anne » turk gelenekleri » spot satis » davids » tinmak » cutting edge » beyaz show » naughty girl » kendini disardan izlemek