bugün

Muhtemelen, kendi ailesine bakip, farklı iki cinsin gerçekleştirdikleri davranışlardan haz duymayan, hatta ve hatta karşı cinslerden nefret etme derecesine gelmiş olan çocuğun dayanamayıp, çekinerek de olsa annesine sorduğu sorudur.
Fakat ne yaztır ki günümüzde böle bir soruyla annenin karşısına geçmek,düşünce farklılıklarını çok mantıklı bir şekilde aile ile sorgulamak ve doğru kanıya varma isteği,çoğu aileler tarafından; aykırılık, serserilik, kötü yollara sapma, alkol bağımlılığı, hatta ve hatta karaktersizlik olarak yorumlanmaktadır. Ülkemizde çok az çocuk böyle bir soruyu ailesine sorma cesaretini toplayabilmiş ve soru olarak kelimelere dökebilmiştir. Fakat sonuçları hiç de olumlu olmamıştır. Halbuki halkımız tarafından yadırganan bu durum aslında o çocuklarında isteyerek yaptıkları bir davranış değildir. Onlar, belki biraz da metabolizmalarının etkisiyle, kendi içlerinde netleştiremedikleri düşünceleri ailelerine yada çevrelerindekilere danışmak istemektedirler. Çünkü onlar bu durumda kafalarında onlarca soru işaretiyle, çevrelerindekilere el uzatmış bir şekilde sorgulanmayı,yanıtlanmayı beklemektedirler. Kısaca yardıma ihtiyaçları vardır.Ve unutulmamalıdır ki, gerçekten o insanlar düşüncelerinde ,davalarında haklılarsa da bedenleri özgür,ruhları huzurlu bir şekilde yaşama hakkına da sahiptirler.
insanlarımızın böyle kritik bir soru karşısında cevap bulabilmeleri için bilgilendirilmelerini rica ediyorum. Çünkü böyle bir soruyla ne kadar erken karşılaşırsak, soruyu soran çocuğu hayata bağlamak, ona yaşamın güzelliklerini sevdirmekte bir o kadar kolay olacaktır. Ama öncelikle bilmemiz gerek şey şudur ki; "izin verin de aileler, çocuklarınız bu soruyu sizlere rahatça sorabilsinler."
(bkz: gay ne la)
(bkz: gay değil gey)
o hayatnın anlamını artık keşfetmeye başlamış sorgulayan çocuktur. tanrıyı yargılamasına az kalmış ancak annesi ürkmesin diye gerçeğinden tam olarak emin değilmişcesine annesine sorar. cevap bellidir ama o asıl cevabından zaten emindir.allah ona yardım etsindir.