anladiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aman beyim aman beni yanlis anladiniz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anladiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anladiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anladiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anladiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » no promise » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » devedikeni » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk » sozlukle ilgili istekler » july4th » arjen robben » montajelemani » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » silik entry havzasi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » alwayssleepy » hepimiz ermeni yiz » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » ipek mutaf boler » ataturk un gittigi okullar » lohusa sekeri » hem uyuz hem yavuz » tarihleri unutulmayan savaslar » pozitivizm » korelasyon » citoles » gemi omurgasi » penis bankasindan penis almak » ahuzar » azirha » iflas » azirha » tiroglobulin » oss oncesi yapilmasi gerekenler » musa anter » akasya asilturkmen » kavurma » no panic » alternatif uyari levhalari » bluevelve » kechi » kiyin » sevgiliye mektup » panta rei » 13 aralik 2008 besiktas ankaragucu maci » curtain » yabanci gelin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 10 derste » garabet » ayak sismesini engellemek » kemik yasi » oradaydim » kafaya mustafa kadar tas dusmesi » kadinlarin erkeklerden istedikleri » enver gokce » takdir name » hook