anladim ki 

kapat
  1. (bkz: anladım)
    #182043 (haniglurn albernest, 19.04.2006 17:58)
  2. (bkz: anladım)
    #182046 (haniglurn albernest, 19.04.2006 17:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anladim ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anladim ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anladim ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anladim ki. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » karni gecidi » guns n roses » caylak » fasist israil » ahmet kaya » yagmur yagarken bugulanan cama yazi yazmak » civa » entry ile evlenme teklif etmek » ak partiden buyuk halk var » dinozor tassagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yamali tovbeler » 25 yasina kadar erkek arkadasi olmamis kiz » une belle histoire » ncldlbz » evden cikarken fermuari kontrol etmek » karpackie » fidelio » radyo sol » yagmur yagarken muzik dinlemek » bulvar gazetesi 2003 en yakisikli erkek yarismasi