amina koyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vay amina koyim
  2. gol amina koyim be
  3. en iyisinin amina koyim
  4. hugo nun amina koyim
  5. kufuru birakmam lazim amina koyim
  6. zaten seni arayanin ben ta amina koyim
  7. ne oldum dememeli noluyo amina koyim demeli
  8. ne koyim
  9. alo ne koyim
  10. cubura koyim

© 2008 - uludağ sözlük

amina koyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amina koyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amina koyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guvendik » erotomanik sanrilar » victoria » sen hep belki dedin » aura hiemis » zeka » bininci dunya savasi » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » izmir bilir ya » skolastik dusunce » bu sevda bitmez » 1232 » wilhelm dopatka halle » mutluluk » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » give a fuck » fonksiyon » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » the prestige » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » telefonunu vermeyen sevgili » agoni » jean claude van damme » hayalleri ertelemek » sacriter » kendini super seksi sanan erkekler » saturnine » halklarin kallesligi » beduk » tarcin ve arkadaslari