amer 

kapat
  1. fr. seytanca.
    #1958466 (vermilion, 18.07.2007 06:30)
  2. al anood, mutabahi, al dahma, nizam, al fatih gibi şampiyon arap atlarının babası olan şampiyon aygır. ülkemize ramazan kaya tarafından getirilen darrab'ın da babasıdır. kendisi şu olur:

http://www.aroracing.co.u...ion_area/images/Amer1.jpg
    #3842710 (grand ekinoks, 20.08.2008 03:52 ~ 03:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » dtp disinda aday olanlar kurt degildir » nescafe yi pakediyle karistirmak » infernal » ezana duyarli muzik seti » issiz adada makyaji hic bozulmayan hatunlar » ingilizce kufurlerin turkce karsiligi » abby fine reader » carnot cevrimi » ungoliant » fikri saglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kendi gok kubbemiz » fzr 2000 » deniz feneri dernegi » karsiyaka taraftari » itheriph » tuketim namusu » rock dinleyen fabrika iscileri » 900 lu hatlar » doymak bilmeyen ac insan » yatakta bile yakalansan inkar et