am i going crazy 

kapat
  1. korn'un issues albümündeki akıllara zarar şarkısı:

Am I going crazy?
    Am I going insane and dazed?
    Am I too lost to face this?
    And what will it cost to escape?
    Nothing is right.
    I am so scared.
    #1920557 (fightordie die, 12.07.2007 21:05)
  2. "yoksa kafayı mı sıyırmaktayım? " ın ingilizcesi.
    #1920712 (spartakus, 12.07.2007 21:21)

© 2008 - uludağ sözlük

am i going crazy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. am i going crazy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu am i going crazy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» don demeyi unuttum » norton ghost » olmeden once izlenecek filmler » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » kadinlari anlayamamak » night ark » emine senlikoglu » ask karartir » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » lake station » zit goruslere arti oy veren yazar » albert finney » bekaret onemsizdir diyen kiz » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » istemezdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vatan » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » umut sarikaya tipi mutsuzluk » sozlukteki yobazlar » sir isaac » habu diyar » misssunshine » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » cumartesi yarim gun calismak » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » sausozluk » mesut yar » satanizm bir din ise garfield seytandir » fm 2009 deki yetenekler