along came jones 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mr jones
  2. sam jones
  3. kc jones
  4. me and mr jones
  5. dow jones
  6. tom jones
  7. me and mrs jones
  8. jim jones
  9. basketball jones
  10. acilin ben tom jones um

© 2008 - uludağ sözlük

along came jones başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. along came jones ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu along came jones nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» frank rijkaard » cevir kazi yanmasin » olasi turk spor gazetesi haberleri » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » ya rabia » sozcu » babanin sapkasini yere dusurmek » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » ehliyet sinavi » kac gol attin lan oradan » tersten yazmak » silikon yorgan » edwin boekamp » ask korkutur » balikesir yurdu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inter city firm » oasis » theophraste renaudot » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » oje » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » leonce ile lena » oleceksin kopek » kardese yapilan iskenceler » fenerbahce amblemi » john frederick lewis » kravat baglamak » eksileri umursamayan yazar » aslan