almanya nin gol atmaya korkmasi 

kapat
  1. euro2008'de türkiye ile yari finalde karşılaşacak olan almanya'nın türkiye'nin isviçre, çek cumhuriyeti ve hırvatistan maçlarının kasetlerini izledikten sonra hissetmeye başladığı şüpheci yaklaşım. Soyunma odasındaki değişik önerilere sebebiyet veren g.. korkusu.

"Baba en iyisi atmayalım, penaltılarda eleriz"
    "Atıp 6 kişi defans yapalım mına koim?!"
    #3565452 (xerion, 21.06.2008 04:15)
  2. - erken bir gol nasıl yeriz sayın üründül? servet de hiç hata yapmıyor.
    +kollektif oynamamalıyız. ayrıca orta saha defans blokları kademe almada hatasız oynuyorlar. bu çok yalnış. rotasyon önemli bi de.
    #3565456 (muharrem iffetligul, 21.06.2008 04:20)
  3. alman milli takımı teknik direktörü löw :
    - basimiza bir sey gelmeyecekse türkiye' ye gol atmak istiyoruz. yok yok vazgeçtim istemiyoruz...
    #3565468 (bairam hoshtempo, 21.06.2008 04:41 ~ 04:44)
  4. korkak futbol dedikleri..
    #3565471 (muharrem iffetligul, 21.06.2008 04:43)
  5. dakka birde kendi kalelerine gol atıp türkiye'yi yenmeye öyle çalışmaları istatistiki olarak en mantıklı olandır.
    #3565473 (FiDeLCaSTRo, 21.06.2008 04:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

almanya nin gol atmaya korkmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. almanya nin gol atmaya korkmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu almanya nin gol atmaya korkmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about almanya nin gol atmaya korkmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » cinler » please reset your email notification settings » eski sevgiliyi ozlemek » roads » montunu giyerken arkasindakine vuran insan » hadi uluengin » sutun marifetleri » trafik canavari olmayalim temali duygusal klip » istanbul arkeoloji muzesi » sorte grande » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinime kufreden musluman olsa » lost » backmasking » erdogan arica » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak » konusurken kah senli benli kah sizli bizli olmak » emperyalizm » thomas baines » a drinking song » sadece turkiye de gorulen olaylar