allah seni davul etsin beni de tokmak 

kapat
  1. bir beddua cümlesi.
    #21026 (stranger, 17.01.2006 17:06)
  2. simgebilimci bir abazanın duası.* robert langdon ın kızlara laf atma repliklerinden birisi de olabilir.
    #189302 (don kişot, 22.04.2006 02:35)
  3. beni de tokmak kısmı sonradan eklenmiş,
    söyleyenin söylenenin gerçekten de davul olmasını istemediği,istese de zaten olamayacağı,allah belani vermesin gibisinden bir söz...
    #189312 (aby, 22.04.2006 02:41)

© 2008 - uludağ sözlük

allah seni davul etsin beni de tokmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah seni davul etsin beni de tokmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah seni davul etsin beni de tokmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all i ve got to do » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » can yucel cevirisi » ergenekon u sulandirma plani » sercan yildirim » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » firindan yeni cikmis ekmek » kaygisizlar » sungur savran » aciyi ellerinde buyutmek » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » basliklari alt alta okumak » vesselam » avcilar universitesi » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1900 efsanesi » nietzsche agladiginda » i wanna be your man » koton » t bag » altta kalanin cani cikti » ismail aq » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » gulen karaman » kirik cikik olsa duramazsin » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » como el agua » ekim 2008 ankara ulasim zammi » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » cumartesi tum gun calismak