allah baba tabirinin yanlisligi 

kapat
  1. Müslümanların hrıstiyanlardan ödünç aldığı bir hatadır. allah baba - oğul isa - kutsal ruh teslisinden(üçlemesinden) gelen bu hata, islamiyet dininde asla telaffuz edilmemesi gereken bir yanlıştır.
    #2539328 (walter klemmer, 31.10.2007 11:46)
  2. günahtır efendim. şaka söylemiyorum allah baba demek gerçektende günahtır.
    #2539435 (columbia1990, 31.10.2007 12:39)
  3. allah baba tabiri islam dininde bilerek yapıldığı zaman şirke girmesi sebebiyle yanlıştır.
    #2539487 (yilmazing, 31.10.2007 12:58)
  4. allah, insanlara özgü sözcüklerle tanımlanamaz, anılamaz. bu ayrıntı çok bilinmese de günahtır.
    #2539505 (tepesersemi, 31.10.2007 13:05)
  5. (bkz: sezercik)
    #2539537 (nevarki, 31.10.2007 13:14)
  6. sen harama göz dikme, hırsızlık yapma, başkalarının hakkına saygı duy, komşun açken tok yatma, ülken, ailen için çok çalış da istersen mahmut de.

inan babandan fazla sever o zaman seni allah baba.
    #2539552 (deep, 31.10.2007 13:21 ~ 26.12.2007 10:11)
  7. allah tek ve benzersiz bir varlıktır. ihlas suresinde zaten bunu "doğmamış ve doğurmamıştır" diye buyurmuştur. hristiyanların dedikleri gibi baba vasfı eklendiğinde bu kuranda "neredeyse gök çatlayacaktı" diye şiddetle ifade edilmiştir.
    #2539553 (en bedevi c, 31.10.2007 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah baba tabirinin yanlisligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah baba tabirinin yanlisligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah baba tabirinin yanlisligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah baba tabirinin yanlisligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » bilkent te okuyup futbol kulubu satin almamis kisi » eski sevgilinin salak oldugunu fark etmek » burjuva demokrasisi » why so serious » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » sureyya yalcin » bastankara » fiodor yakovlievic alekseyev » elestirel kuram » husnu bey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir turlu bulamadigim buton » metin erdem » seytanin gozyaslari » bluevelve » entry dogum yapti » yaran diyaloglar » dogurduguna inaniyorsun oldugune niye inanmiyorsun » beyaban » nickinmivarderdinvar » lidyalilar