ali riza binboga 

kapat
  1. mikrofonu hangi eliyle tutacağına bir türlü karar veremeyen bir dönemin ünlü sanatçısı.
    katıldığı bir tv programında aynen şöyle söylemiştir;
    - sağ elimle tutsam sağcı diyorlar,
    sol elimle tutsam solcu diyorlar neremle tutacağım yahu?
    ağlamak yooooooooooğğğkkkk
    gülmek var...
    yarınlarda, yarınlarda gülmek var...
    (sıçtırtma lamasına, 20.01.2006 17:30 ~ 16.02.2006 18:16)
  2. 1975 yılında ilk defa katıldığımız eurovision sarki yarismasi türkiye elemelerinde yarinlar şarkısıyla en çok halk oyunu almasına rağmen kura sonucu katılım hakkını trt'nın favorısı semiha yanki'nın seninle bir dakika adlı parçasına kaptıran bir zamanların ünlü şarkıcısı.
    (siberr, 18.03.2006 18:38)
  3. türkiyede her devrim olduğunda şarkıları trt de devlet tarafından yayınlanan kişi..........
    (amd, 18.03.2006 18:57)
  4. lordi fun club'a üye sanatçı büyüğümüz.
    (snop, 21.05.2006 01:56 ~ 02:16)
  5. lordi yorumu sonrası buyuk sevgimi kazanmıs ses sanatcısı...
    (ozsaycan, 21.05.2006 01:58 ~ 01:59)
  6. (bkz: ali rıza binboga nın rock sevgisi)
    (dopdop, 21.05.2006 02:01)
  7. televizyon makinasida okan bayulgen,bütün konuklar ve seyircilerin,finlandiyalı lordi grubunun performansını ve parcalarını beğenmemelerine karsılık olarak süper bir açıklama yapabilmiş sanatçı kişilik.

'... ve ilk kez bir eurovisiondaki sonucu kesinlikle süpriz karşılamadım ve cok beğendim.'

http://www.youtube.com/wa...elevizyon%20makinas%C4%B1 +
    (mürekkep, 19.07.2006 16:42)
  8. muhteşem bir ses ve sanatçı ahlakına örnek verilebilecek insandır. bir dönem annemiz teyzemiz yaşındaki insanlarıun da bugünün tarkanı yerine koydukları adamdır. burum buram karizma kokar, hatta fazla gelen karizmalar şahsının paçasından damlar.
    (kahroldüşmanalsanabomba, 19.07.2006 21:12)
  9. yarınlar bizim.
    (kıymetlimsh, 22.07.2006 21:51)
  10. ayrıca "öğretmen" diye bir şarkısı vardır ki....

ahanda klibi: http://www.youtube.com/watch?v=ITCLGO30Ivc +

iyi niyet sahikası bir insan canım....
    (elma kedisi, 12.02.2008 22:01 ~ 23:22)
  11. 2 gün önce trt fm'e konuk olarak yeni nesillerin kendisini daha iyi tanımasını sağlayan sanatçıdır.

eurovision'a ilk katılımızda bizi temsil edecekti, fakat trt'nin şarkısını uygun bulmamasından* dolayı yarışmaya başka bir sanatçıyla katılmışız zamanında. ayrıca kendisi iyi bir üniversiteden mühendis olarak mezun olmasına rağmen müziği seçmiş ve mesleğini ara vermiştir.

ayrıca popüler şarkıları için:

(bkz: yarınlar bizim)
    (bkz: öğretmen öğretir)
    (bkz: baharım sensin)
    (air20, 18.04.2008 21:13 ~ 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» metalwrath » aptal numarasi yapmak » minibuse binerken biss diyen teyzeler » oldboy » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » agizdan kan gelmesi » kiri » otep shamaya » golgede ayni » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » kendi kendine konusan insan » hale caneroglu nun bacaklari » tuncay ozkan » 30 agustos koln almanya zirvesi » seniz akel » plajda kiz tavlama kilavuzu » prenses diana » var misin yok musun mevlut » bediuzzaman said nursi » gta san andreas » fikrimin ince gulu » iyilik ve kotuluk » riot van » amy lynn lee » ege kitap gunleri » allahindan bul » sucuk zari » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » rs ne la a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa