aklim nereye gidiyor ellerim nereye 

kapat
  1. çiğdem anat' ın çok bilinmemesine rağmen gayet başarılı olan kitabının adıdır. can yayınlarından 1998 yılında basılmıştır.
    kitapta şiire yakın ama roman ve öyküye de benzer anlatım tarzı kullanılmıştır. bu nedenle şiirin akıcılığı, romanın sürükleyiciliği ve öykünün sadeliğini barındırır. "sıradan" görülen herhangi bir durum, çiğdem anat' ın habercilikten kaynaklanan kelime dağarcığıyla,
    "sıradanlığından" kurtulmuştur. günlük umutsuzluklar, yaşanmaya değer olan aşkların beklenmedik yıkımları daha bir çok ortak yaşamı ele alır. en azından bir satırında bile size yazılmış cümle bulabilirisiniz çünkü; o kadar içimizdendir ki...

"Rüzgarın şapkası vardı / gözlük de takardı / hep aklına göre esti / ama akılsız dendi. / Rüzgar mısınız? / Değilseniz, nesiniz? / Aklınızla elleriniz / aynı yere mi uzanıyor? / Aklınız uzağa gidiyor / elleriniz burada mı duruyor? Neden?"

(bkz: çiğdem anat)
    (bkz: çiğdem anad)
    #2335109 (PNaR, 18.09.2007 04:01 ~ 04:04)

© 2008 - uludağ sözlük

aklim nereye gidiyor ellerim nereye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aklim nereye gidiyor ellerim nereye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklim nereye gidiyor ellerim nereye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isci cikarmak » sagopa kajmer in fuat ergin e dava acmasi » issiz » ogretmen maasi » yabanci dil bilmeyen annenin sifreli konusmasi » uludag sozluk un en cool ve yakisikli kisisi » ekaterina » bulent kayabas » ben bir inegim » intihar edermis gibi yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games