ahahahah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahah

© 2008 - uludağ sözlük

ahahahah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahahahah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahahahah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli egitim bakanligi » dinodream » unlulerden ozlu sozler » navlun » 10000000000000000000000000000000000000 » ergen kizlarin msn nickleri » soldan ailesi » kurulacak sirkete isim onerileri » turkiye de artik baski yok sanat ozgurdur » sarhos atlar zamani » karaoke » kedi » 15 ekim 2008 aktutun haberleri yayin yasagi » i melih gokcek » you keep on moving » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ustum cirilciplakti » 1000000000000000000000000000000 » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » orta asya gocerleri » yangin ayse » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » ertem egilmez » ottur kusu uuser » uludag sozluk ukte dizini » sozlukte karma yukseltme yollari » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » vicortus » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » pestamal » ethembaki