ah oglum 

kapat
  1. (bkz: ask tesadufleri sever)
    eyvallah muslum baba, eyvallah diyerek gozyaslarına bogulmama neden olan sarkı. bir sarkı bu kadar mı mukemmel okunabilir, beni bu kadar mı babama goturebilir. 'babacıgım seni ne kadar cok sevdigimi sımdı daha iyi anlıyorum' dedirtecek şarkıdır bu..

Evimizin güneşiydi gülüşün,
    Fotoğraflar yerini tutmuyor oglum
    Ah oğlum, ah oğlum
    Yıkanmadı gömleklerin
    Kokun gitmesin diye
    Montun asılı duruyor
    Duvarda hala
    Dönersen bir gün giyersin diye

Ah oglum, ah oglum
    Varsa bir ayıbın, gunahın
    Paylaşırız, buradayız oglum
    Babalar eksik gösterse de çok sever
    Dönmesen de bunu bil oglum
    Ah oglum, ah oglum...
    #280690 (seme, 26.05.2006 19:43)
  2. beni feci derecede hüzünlendiren şarkı. Çok dokunuyor ya..

(bkz: cok acıyo ama ya)
    #856536 (hendrix, 14.11.2006 06:59)
  3. (bkz: murathan mungan) direkt ağlatma şarkısı.
    #2355042 (novakatinamite, 21.09.2007 17:52)
  4. son günlerde bicak sirti adlı dizide sık sık duyulmaktadır.
    #2356688 (krmyrdsn, 21.09.2007 22:12)
  5. Babalar eksik gösterse de çok sever
    Dönmesen de bunu bil oglum
    Ah oglum, ah oglum...

kısmıyla gurbetin özlem, gecenin karanlık olduğunu hatırlatan şarkı..
    #2376048 (katotoniq bocuq, 25.09.2007 02:43)
  6. arabada ve yanlızken dinlemeye özen gösterdiğim ve her dinleyişimde beni ağlatan şarkıdır. ağzına sağlık müslüm baba.
    #2376806 (zaagortenay, 25.09.2007 12:02)
  7. ne zaman dinlesem efkarlandığım şarkıdır. *
    #2644012 (rex ares, 29.11.2007 20:48)
  8. bir babanın oğluna söylemek isteyip de söyleyemediği her şeyi içinde barındıran duygusal şarkı..

'' Babalar eksik gösterse de çok sever
    Dönmesen de bunu bil oğlum
    Ah oğlum, ah oğlum... ''
    #2733848 (kombinasyon, 23.12.2007 11:31 ~ 11:33)
  9. müslüm gürses pek fevkalade söylemiş de yine de bir babadan dinleyince ayrı bir gam teli tınısı bulurmuş.
    meğer her şarkıyı gerçek hissedenler layık olduğu değere sevk edermiş.

ve babanın söyledikleri...

evimizin güneşiydi ağlayışın daha gülüşünü görememiştik ki...
    fotoğraflar, hatta videolar yerini tutmuyor oğlum...

yıkanmadı mama önlüğün,
    elime almaya cesaret edemedim
    araban kaldı hastanede...
    almadım. dönmezsin biliyorum.

beşiğin tavan arasında;
    annen görmesin diye kaldırdık herşeyini.
    giysilerin balkonda,
    halaların her balkona çıktıklarında donup kalıyorlar..
    ben onu da yapamadım. emziğini bile daha tutamadım.

daha paylaşacak çok şeyimiz vardı...
    kardeşlerinle oynayacaktık...
    dönmezsin ama bekle oğlum...
    #3589063 (rodcracker, 27.06.2008 16:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ah oglum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ah oglum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah oglum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » google » seviyeli bir sohbete ne dersin » ciftin ozel gunu » serkan gedik » turkiye de cinsellik kavrami » beni susarken bolme » erkeklerin guzel kadin zaafi » fifa 09 » ismail bey hani » cemsbg » kanal tedavisi » cakma pilotmont » candy shop » berfin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farkinda olmadan domuz eti yemek » kac gol attin lan oradan » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » tetikci » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » uyumadan once the bards song dinlemek » izmir » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » birinci nesil yazitlari » suzinak » mesnevi » orta turkce » cumartesi yarim gun calismak » vesselam » ayabakan