agir mi kacti 

kapat
  1. konuşma esnasında gözünü yumup, ağzını açmak suretiyle demediğini bırakmayan kişinin, karşıdaki kişinin bozulmasını fark edip söylediği, "lan ben de ne eşek herifim" anlamına gelen söz.
    #3072658 (asiti kaçmış kola, 28.02.2008 22:16)

© 2008 - uludağ sözlük

agir mi kacti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agir mi kacti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir mi kacti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bizkitch » indie » butun a takim oyuncularini kadrodisi birakmak » turk erkeklerinin cuklerinin kucuk olusu » turk silahli kuvvetleri » 34 » alternatif futbolcu isimleri » zekirdek com » belinay » ecayip heyvanlara benziyirsen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci