agca 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elif agca
  2. agca mescit
  3. agca dosyasi
  4. burcu agca
  5. adnan agca
  6. mehmet ali agca
  7. mehmet ali agca nin kazagi
  8. elif nedime agca
  9. m ali agca nin curuk raporu
  10. mehmet ali agca nin yakalanmasi

© 2008 - uludağ sözlük

agca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » paris je t aime » windows vista » can sikintisindan 31 cekmek » fonksiyon » meshur filozof laflari » ciplaklar kampi uyari levhalari » uzun ince bir yol » oguzhan tercan » bilinen ucu bir aradalar » kingda ka » gercekten » ummet celik » babayaro » tomer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metalheadtr com » gunahim ol benim » canim evlenmek istiyor ulan » sizoid kisilik » hela yerine bela diyen yasam formu » sezen aksu » hortlak » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » cuma ya da pasifik arafi » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » aglarken gulebilmek » geometri bilmeyen giremez » diazem » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » ahmet necdet sezer