advanced signal processing 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. digital signal processing
  2. processing
  3. background processing
  4. data processing
  5. symmetric multi processing
  6. central processing unit
  7. digital image processing
  8. zero signal
  9. the signal
  10. signal

© 2008 - uludağ sözlük

advanced signal processing başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. advanced signal processing ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu advanced signal processing nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki kizlar » baslik yok » tony joe white » yapayalniz » imper » idgami misleyn » ismail yk karizmasi » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » savasmak » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » kurt coban » zeki kayahan coskun » turkceden ingilizceye komik ceviriler » thomas alva edison » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » super mario nun cocugu olmak » ford fiesta » pkk kamplari bizim icin bbg evi » guzellik salonu » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » tolga zengin » factory girl » muhlis bey » tevessul etmek » turkculuk » umraniye » ne zaman adam oluruz » var misin yok musun » istanbul universitesi sbf