adile 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adile mermerci
  2. adile nasit
  3. adile sultan
  4. adile yadirgi
  5. adile keskiner
  6. siyaseti adile
  7. adile min uc boncuklu hasiri
  8. adile nasit gulusu
  9. adile teyze ve kuzucuklar
  10. adile sultan kasri

© 2008 - uludağ sözlük

adile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun sozu » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » kimsenin sallamadigi yazarlar » you keep me hanging on » orda durma » dam ustunde gotunu acan eski sevgili » goztepe » kurdun gelini » uye lol » ekspresyonizm » tembellik » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » regl kokusuna cozumler » evrim teorisi » alkollu sozlukte takilmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rotterdam » osman kibar » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » never neverland » cemsbg » agony » uretim cini » istanbul kizlari vs ankara kizlari » volkan demirel » green cafe » somnambulizm » bana felsefe yapma ne olur » pavor nocturnus » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari