bugün

diyarbakır'da bugün yapılan nevruz mitingi sırasında okunan mektubundaki şu sözlerinden anlaşılan olaydır.

--spoiler--
Hz. Musa, Hz. isa ve Hz. Muhammed'in mesajlarındaki hakikatler, bugün yeni müjdelerle hayata geçiyor, insanoğlu kaybettiklerini geri kazanmaya çalışıyor.
--spoiler--

yıllardır terör örgütü başını ateist komünist diye ilan eden kedi canını seninler otursun bir düşünsün artık. yıllardır diyoruz bu adamın komünistlik ile veya ateistlikle alakası yok diye fakat anlamıyorlar angutlar.
belki bir ateist in, ateistliği aklamak için kurduğu cümle, saçmalamak. be cahil, görgüsüz, fırsatçı, alıntı yaptığın kişinin dinine mi girmiş oluyorsun. yani zerdüştten bir şey söylesem ben şimdi zerdüşt müyüm.
bülent arınç ile birlikte kıldığı namazlar doğruymuş demekki diye düşünmemi sağlayan önermedir.
şerefsizin dini, vicdani duyguları ve haysiyet namusu olmaz.
terörist ve bebek katili olduğunu değiştirmeyen, sırf "bakın o da müslümanmış, o da namaz kılarmış" kamuoyu oluşturmak adına ortaya atılmış bir durum.
necip fazıl toplantılarında bir şeyler kaptığını göstermiştir. bülent arınç ile kıldığı namazlar doğruymuş demekki.
bu beyanları söyleyen birisi nasıl olurda ateist, komünist olmaz.

--spoiler--
Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah da Kürtler için değildir, Kürtleri şaşırtıyor. Kürtlerin Allah'ı da onları yanlış yola sevk ediyor. Bunun için ben kendi kendimin tanrısıyım.

Abdullah Öcalan, Allah'a ve dine dair görüşlerini, Özgür Yaşamla Diyaloglar isimli kitabının 257. sayfasında ise şöyle anlatıyor: Lise dönemlerinde büyük felsefik bunalımı yaşadım. Tanrı ile savaşı verdim, bu savaştan başarı ile çıktıktan sonra yarı Tanrı oldum.

Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığakitabının 1. cildinin 204. sayfasında da PKK elebaşı Öcalan, Tek tanrılı din ideolojileri, baştan sona siyaset ideolojileridir. Dini söylem, Allah, peygamber ve melek gibi kavramlar dönemin siyasi literatürüdürdiyor. Abdullah Öcalan, söz konusu kitabın 313. sayfasında da şunları söylüyor: Allah bir nevi ortaçağın feodal manifestosudur, temel yasası ve bildirgesidir Öcalan, kitabın 354. sayfasında ise Namazın kendisi de genel anlamda bir tiyatrodur ifadelerini kullanıyor.
--spoiler--
geçmişte söylediği şeylerden vazgeçip artık kendisi hakkındaki gerçekleri açıklamasıdır.