a bove ante ab asino retro a stulto undique caveto 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. jose bove
  2. taciturnitas stulto homini pro sapientia est
  3. retro
  4. vade retro
  5. retro junk
  6. vade retro satanas
  7. retro sentetik analiz
  8. retro asklar bahanesi
  9. kadinlar retro erkek istiyor
  10. ex ante

© 2008 - uludağ sözlük

a bove ante ab asino retro a stulto undique caveto başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. a bove ante ab asino retro a stulto undique caveto ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu a bove ante ab asino retro a stulto undique caveto nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mta88 » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » bas agrisi » hamisine nanay piy piy kaymak » yagmur altinda opusmek » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » soruya bak » hifzi veldet velidedeoglu » dafne » mystery » carsten jancker » derealizasyon » algolagni » uludag sozlukte siliklik yoktur » beyaz show » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » jorg haider » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » vedad ibisevic » sahane i gotik » gece iskencesi » manowar » firca baget » fwh » sulfur kokusu » mr self destruct » antrofobi » duygudurum » ozledim seni » sagopa kajmer