80630 a erkegiyle cekilmis resim koyan aptal kiz 

kapat
  1. burada mahallede sevgilisiyle gezerken bak bu da benim demek gibi garip bir duygu var.
    madem sevgilin var neden 80630 da görünüyorsun diye sorar insan.
    madem 80630 da görünüyorsun sevgilinle resmini koyuyorsun.
    madem bu kadar çok eş dost arkadaş adının altına ismini yazmış neden sevgilin var
    neden yalnız değilsin, neden bu kadar uzun camlı gözlükler kaçırıyorsun
    neden birbirinin farkında olmayan gözleriniz var
    neden o sevgilinin sadece parasıyla övünebiliyorsun
    neden evleneceğiniz zaman dans kursuna gidersiniz. düğündeki ilk dansınız için. insan ilk dansını düğününde ediyorsa bu kaçırılmış bir fırsat değil midir. dans kursla mı öğrenilecek bir şey midir
    neden bu kadar kötü müzikler dinlersiniz. neden bazı kadınlar bu kadar çok futbolla ilgilenir.
    neden bu kadar kadınsı göründükleri halde delikanlı ağızları yaparlar seda sayan gibi
    neden bu kadar sosyoloji düşmanıdır hepsi
    neden birbirleriyle oturduklarında sadece cep telefonlarıyla birbirlerinin resimlerini çekerler
    neden kin duydukları bir şey yoktur, neden bu kadar gelen ağam giden paşam rolünü oynarlar.
    neden kalplerini kimse kıramayacak gibidir. üstelik, kalpleri nerededir.
    neden onlar için her şey bu kadar önemsizdir
    neden kariyer, neden ille de o acayip gömlekler, neden bazı kelimeleri doğru söylemeyi öğrenemezler
    neden romanları kolay okunabilmesi gereken şey olarak görürler
    neden sinema onlar için bir boş zaman geçirme aracıdır
    neden bazı kenar mahallleri yoktur
    neden kot pantalonlar bu kadar pahalıdır
    neden neden neden..
    #3523192 (encam, 11.06.2008 09:31)
  2. (bkz: Neden olmasin)
    (bkz: O kiz benim)

Çernobil'den sonra böyle oldu diyorum kimse bana inanmıyor. Ulan ben öldükten sonra ortaya çıkacak da bu sefer oğullarıma falan zibilyon tane matematik sorusu soracaksınız aynı geni taşıdıkları için. Diyorum kardeşim, Çernobil. Ahan da yazdım buraya.. Çernoooobiiiiiil !

(bkz: s.t.a.l.k.e.r.)
    #3913416 (emirst, 04.09.2008 03:40)

© 2008 - uludağ sözlük

80630 a erkegiyle cekilmis resim koyan aptal kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 80630 a erkegiyle cekilmis resim koyan aptal kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 80630 a erkegiyle cekilmis resim koyan aptal kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sms atan pratik zeka sahibi liseli kiz » tum gudubetliklerine ragmen ayrilinamayan kadinlar » out of work » kavak yelleri » derdev » hayko » iyyyyy igrenc » eksi sozluk » dau sozluk » fizik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games