bugün
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- gecenin şarkısı8
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
Tam olarak akp'nin yaptığıdır. Her yerde yapılan rabia işaretlerine naziredir adeta.
Buyrun efendim işte akp pragmatizmi;
https://mobile.twitter.co...status/453582365965950979
Buyrun efendim işte akp pragmatizmi;
https://mobile.twitter.co...status/453582365965950979
dilsiz şeytan olmaktır...
bu idamları destekleyenleri ise şeytan görse yüzlerine tükürmez sanıyorum.
bu idamları destekleyenleri ise şeytan görse yüzlerine tükürmez sanıyorum.
yanlıştır. gezizekalı yavşaklar bile sessiz kalmamıştır. kemalist ve paralel zihniyetin nurtopu gibi meyvesi olarak (bkz: 529 idam kararını protesto için kendimizi asıyoruz)
- 529 insan idam edilc...
+ arap ulan onlar!
- abi 529 insan diyorum.
+ olum birakin bu arap milliyetçil...
- insan diyorum insan 529 insan.
+ arap ulan onlar!
- abi 529 insan diyorum.
+ olum birakin bu arap milliyetçil...
- insan diyorum insan 529 insan.
Perşembe saat 20.00 'de ayasofya meydanında olmayanların yapacağı eylemdir.
dünya lideri nden açıklama beklentisidir.
kafamda binbir çelişki ile kendimle savaşarak imza kampanyasınyla durdurulmasına destek verdiğim olaydır.
yaşadığım çelişki, 529 insanın idam edilmesi meselesi değil yalnız, yanlış anlaşılmasın. kampanyayı düzenleyenlerdir çelişkiyi yaşatan. 14 yaşındaki çocuğu kafasından gaz fişeğiyle vuranları kahraman ilan edenlerin, şimdi millete insanlık dersi vermeye çalışmasıdır çelişkinin asıl nedeni. 5 metreden gencecik bir insanı, devletin suç işleyenlere karşı kullanması için verdiği silahla, kızılayın göbeğinde öldüreni 'ama o da taş atmış' diyerek savunan ve 'ahmet şahbazı' yedirmeyiz' diye feysbuk tivitır demeden yazılar yazan insanların, yeryüzündeki hiçbir insana insanlık dersi vermeye ne hakkı vardır ne de haddi. bizler her daim canlı hayatına saygı duyanlar olarak elbetteki bu idamların önlenmesi adına gerekiyorsa kendi hayatımızı da riske atarak mücadele veririz. ancak kendisi gibi düşünmeyenlerin öldürülmesini hunharca alkışlayıp 'gözüne sık gözüne' diyenlerin, o kahrolası ağızlarını açmaya hakkı yoktur. biliyoruz ki, idam edilecek 529 kişi rabiacı değil de mubarekçi olsaydı, aynı tayfa bugün sevinçten çığlık atıyor olurdu aynı meydanlarda.
o yüzdendir ki, medyalara çıkıp insan hayatı, demokrasi, adalet vs gibi kavramlarla içinizdeki iğrenç duyguları kamufle etmeye çalışmayın. çıkın ve delikanlı gibi 'onlar bizden o yüzden karşıyız bu idamlara' diyerek en azından biraz dürüst olun.
yaşadığım çelişki, 529 insanın idam edilmesi meselesi değil yalnız, yanlış anlaşılmasın. kampanyayı düzenleyenlerdir çelişkiyi yaşatan. 14 yaşındaki çocuğu kafasından gaz fişeğiyle vuranları kahraman ilan edenlerin, şimdi millete insanlık dersi vermeye çalışmasıdır çelişkinin asıl nedeni. 5 metreden gencecik bir insanı, devletin suç işleyenlere karşı kullanması için verdiği silahla, kızılayın göbeğinde öldüreni 'ama o da taş atmış' diyerek savunan ve 'ahmet şahbazı' yedirmeyiz' diye feysbuk tivitır demeden yazılar yazan insanların, yeryüzündeki hiçbir insana insanlık dersi vermeye ne hakkı vardır ne de haddi. bizler her daim canlı hayatına saygı duyanlar olarak elbetteki bu idamların önlenmesi adına gerekiyorsa kendi hayatımızı da riske atarak mücadele veririz. ancak kendisi gibi düşünmeyenlerin öldürülmesini hunharca alkışlayıp 'gözüne sık gözüne' diyenlerin, o kahrolası ağızlarını açmaya hakkı yoktur. biliyoruz ki, idam edilecek 529 kişi rabiacı değil de mubarekçi olsaydı, aynı tayfa bugün sevinçten çığlık atıyor olurdu aynı meydanlarda.
o yüzdendir ki, medyalara çıkıp insan hayatı, demokrasi, adalet vs gibi kavramlarla içinizdeki iğrenç duyguları kamufle etmeye çalışmayın. çıkın ve delikanlı gibi 'onlar bizden o yüzden karşıyız bu idamlara' diyerek en azından biraz dürüst olun.
tamam, dünyadaki zulümlere ses çıkar, katledilen insanlara üzül, bu iyi bir şey ama önce bu insanların 'suçu var mı yok mu' onu da öğren ve daha önemlisi kendi bahçeni temizlemek için de uğraş.
kendi dertlerimizin hepsini çözdük, mısır kaldı. senin ülkende 19 yaşında bir genç sokakta öldürüldü, önce onun katillerinin bulunması için uğraşabilirsin. şunu paylaşmak isterim:
(#23418355)
bir ekleme daha; 'müslüman kardeşler'in de 'arap baharı' denen batı tiyatrosunda birçok insanı öldürdüğünü hatırlatarak şunu paylaşıyorum:
(#20950263)
kendi dertlerimizin hepsini çözdük, mısır kaldı. senin ülkende 19 yaşında bir genç sokakta öldürüldü, önce onun katillerinin bulunması için uğraşabilirsin. şunu paylaşmak isterim:
(#23418355)
bir ekleme daha; 'müslüman kardeşler'in de 'arap baharı' denen batı tiyatrosunda birçok insanı öldürdüğünü hatırlatarak şunu paylaşıyorum:
(#20950263)
söz konusu olan 529 "insan" katil, tecavüzcü, çocuk tacizcisi olduğu için gayet normal olandır. 529 insan diyen dallamalar da bu yaratıkların arkaplanlarını geçmişlerini bilmeden konuşuyorlar ya bitiyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar