bugün

hay maşallah ümmete bak, akp ve stepnesi olan partiye oy verenler işallah 20 yıl sonra suriyeli cumhurbaşkanıda görecek.
Akpli ve mhpliler, onları destekleyen nato, avrupa birliği, zengin arap ülkeleri ve türklerin azınlığa düşmesini isteyen dem parti istediği için varolan seçmenler.
Türkiyede doğup vatandaşlık verilen suriyeli çoluk çoluk bunlardan kat kat fazladır. 2 seçim sonra 3-4 milyon oyları olacak.
sadece bizim fatih ilçesinde bulunan sayıda seçmendir. diğer istanbul ilçelerine giderseniz bu sayı yüzbinleri bulabilir..

buraya 3-4 defa yazdım bunu inanan inanır inanmayan inanmaz kendi bilir. son seçimlerde sırf benim oy kullandığım okuldaki tek bir sınıfta 4-5 tane suriyeli seçmen kaydı vardı. bahsettiğim okulda yaklaşık 20 tane sınıf var ve her birisinde 2 şer tane sandık numarası var. misal 3046 ve 3047 nolu sandıklar tek bir sınıfta. yani 40 tane seçim sandığı o okuldaydı ve sadece bizim sınıfta 4-5 tane suriyeli saydım. oy kullandıktan sonra sırf meraktan sağdaki ve soldaki sınıfların önünde asılı seçmen kayıtlarına da baktım totalde 15-16 civarı suriyeli seçmen vardı. bunu tüm okula yayarsan zaten sadece bir ilçedeki bir okuldan 200 civarı suriyeli seçmen çıkıyor. bunu tüm fatihe yay. sonra tüm istanbula yay. sonra tüm türkiyeye yay o sayı 42 binin fersah fersah üstü yani.

bir de bu geçen genel seçimdi o seçimden bu seçime sayı çok daha fazla artmıştır. ilçe nüfus müdürlüklerine gidin bakın ekran disko topu gibi dönüyor "tc kimliği almaya gelen" suriyeli afgan isimleri ile..