27 mayis uzerine yazilmis kitaplar 

kapat
  1. ülkenin tarihinde incelenmesinin önemi hiç bitmeyecek olan 27 mayıs 1960 ihtilali üzerine çoğu bu darbeyi yapanlar tarafından kaleme alınmış eserlerdir.
    devrim ve demokrasi, bir 27 mayısçının anıları: numan esin
    talat aydemir'in hatıraları: talat aydemir
    rumeli'den 27 mayıs'a: sami küçük
    anılar, sorunlar, sorumlular: orhan erkanlı
    27 mayıs 1960 devrimi: haydar tunçkanat
    geliyorum diyen ihtilal: can kaya isen.
    parola inkilap: sinan okuş
    harbiyeli aldanmaz: osman deniz
    27 mayıs ihtilali ve sebepleri: ali fuad başgil.
    menderes döneminde ordu-siyaset ilişkileri 27 mayıs ihtilali: ümit özdağ
    bir devrim iki darbe: kamil karavelioğlu.
    ben ihtilalciyim fethi gürcan: öner gürcan
    ihtilalci subaylar: ersal yavi
    #3784142 (Mystiquewarrior, 07.08.2008 17:02 ~ 17:20)
  2. ihtilalin mantığı ve 27 mayıs ihtilali - şevket süreyya aydemir.
    #3784271 (unrealistic, 07.08.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

27 mayis uzerine yazilmis kitaplar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 27 mayis uzerine yazilmis kitaplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 27 mayis uzerine yazilmis kitaplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkan ogur » hifzi veldet velidedeoglu » abuse » bedensel sanrilar » voyorizm » bendeki sen gitti » neset ertas » erdem yener » yaran yanlis okumalar » savasim » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » salla gitsin baby » mmorpg » buyumek » better off » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marionette » asteng » nine inch nails » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » limanla kavgali isyankar kaptan » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » turk sanat muzigi » erhan goksel » nazim hikmet e nazim usta demek » agalmatophilia » ingilizce entry yazan yazar » mardan palas » var misin yok musun ajdar » kugu golu canavari » bir cocuk sevdim