24 asker 3 korucu sehit sehit sayisi 24 

kapat
  1. "üç geçici köy korucusu (gkk) şehit olmuştur" cumlesindeki "sehit" kelimesinde de belirtildigi gibi olen korucular da sehit olarak adlandirilmaktadir. tek fark, korucular tsk personeli degiller. o yuzden tsk bunlari ayri istatistik olarak veriyor. aynen ucak kazalarinda "64 yolcu ve 4 murettebat oldu" haberlerindeki gibi. burada yapilan 64 yolcuyu sirf murettebat olmadiklari icin asagilamak veya hor gormek degil di mi? ayricana sehit olan 5 askerden bir veya birkacinin kurt kokenli olmadigi nereden belli?

(bkz: buluttan nem kapmak)
    (bkz: okuzun altinda buzagi aramak)

edit: basligi acan kisi sildigi icin bana kalmis. basligi acan ve sonra antrisini silen arkadas haberin "24 asker ve 3 korucu sehit..." seklinde verilisine takmis, ben de neden haberin boyle verildigini ornekle acikladim.
    #3066203 (isla morada, 27.02.2008 16:22 ~ 23.06.2008 18:25)
  2. kürtlerin büyük çoğuluğunun pkk dan nefret etmesini, türk ordusunun içerisinde personel olarak kürtlerin bulunduğunu, ayrıca köy korucusu olarak da kürtlerin bulunduğunu ve bu kürtlerin türk kardeşleri ile birlikte vatanı kormumak için şehit olmalarını içlerine sindiremeyen bünyelerin söylemidir. genelkurmay ayrı ayrı kaç tane askerin ve korucunun şehit olduğunu yazmıştır ki bu yaptığı gayet normaldir.
    #3066249 (eurasia, 27.02.2008 16:37)
  3. okuduğunu anlayamama sorunu nedeniyle açılmış olan başlık. kaka yapmış yine bak hele. ayar da istiyor narsist kerata. oh olsun sana işte. git altını da annen değiştirsin. yok sana ayar mayar.

(bkz: basliktan tiksindim mamafih verecek ayar bulamadim)
    #3066269 (junojuno, 27.02.2008 16:43)
  4. +merkezden yazarlara, merkezden yazarlar,tamam. dilılılıliii *
    -yazar 7256 dinlemede merkez, dilılılıliii
    +ayar alınmıştır tamam dilılılıliii
    - yürek de ferahlatılmıştır galiba tamam. dilılılıliii
    +aydınlatma ne alemdedir yazar,? dilılılıliii
    - ayin ondordu kıvamında tamam. dilılılıliii

edit: eh artık söyliyim, burda ben ayar almak isteyen ve de ayarı hakkıyla alan (daha doğrusu ayarı hakkıyla veren arkadaşlardan sonra) kişiye verilen ayarlardan sonra yazacak hiç birşey bulamadım. ve de ayarı alan arkadaşla dalga geçtim. komik olmayabilir ama niyetim bari net anlaşılsın diye söylüyorum.
    #3066282 (twilightismyrobe, 27.02.2008 16:49 ~ 29.02.2008 10:58)

© 2008 - uludağ sözlük

24 asker 3 korucu sehit sehit sayisi 24 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 24 asker 3 korucu sehit sehit sayisi 24 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 24 asker 3 korucu sehit sehit sayisi 24 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 21nci asirda facebook un ne oldugunu bilmeyen adam » hosts » torque » tv de mac yayini izlerken el kol isareti yapmak » boyoz » tirbuson olmadan sarap acmak » isvicre » cekingen yazar » bugun acilan baslik » ilkokulun vazgecilmezleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci