bugün

iş bu entryi laptoptan giriyorum. aylardan eylül fakat sıcaktan buharlaşıcam o derece , klima serinlemek için ideal. gülmeyin lan, hala vantilatörle serinlemeye çalışanlar da var.

hala bir playstation 3 alamadım. pahalı lan, bir süre daha 2'yle idare edicez. ne havalandın hemen; yaşlıyım evet, 80 kuşağıyız oğlum sen playstationı hor görüyon ama biz atari gördük hatta hayal meyal kara kutu biliriz hödük.

benzine zam geldi gene ulaşım zor, otobüs diye bir ulaşım aracı var, hayvan ara'dan bak, bilmezsin sen şimdi ne olduğunu. baktın mı? hah işte ona biniyoruz hala, küçümseme tren de var hala o bir şey mi... şimdi sen vın diye o ülkeden bu ülkeye ışınlanıyorsun de mi şerefsiz, lan ben daha türkiye'yi gezmedim tamamen. uçak pahalı be, hem ucuz olsa vize illeti var sorma...

hala 3. dünya ülkesi olduğumuzu iddia edenler var, sen düşün gerisini...

televizyon hala meşhur olma hayallerini süsleyen bir obje olarak görülüyor ve dayaktan öldürülen kadınlar var bu memlekette. birçok insan için koca dayağı legal bilir misin? eğitilmiş cahilleriz zamana inat!

ülkenin gündemi; şarkıcıdan bozma popçular. halkın birlik ve bütünlük sağladığı tek yer; reyting mağduru yarışma studyoları.

neyse ki aydınlık yüzümüz var; okuyan gençlik! üniversitelerde görüşünü savunmak için karşıt görüşlüyle ölümüne kavga edip; polis tarafından joplanıp biber gazıyla dağılan, medeni insanlardan oluşan, gelişime meyilli bir topluma sahibiz şükür ki...

işte böyle gelecek 90 kuşağı...
bizim doksanlarda nuri alço vardı bilir misin? şimdi bir fenomen. türk milletinin tek süper kahramanı. ha mesleği mi; oyuncu. filmlerde kızlara ilaçlı gazoz içirip tecavüz ettiği için, bu şerefe layık görülüyor! gazoz ne mi; sen onu tecavüzdiye bil, bize bir tek onu çağrıştırıyor.
uzun entryler hala okunuyor mu gelecekteki yazarlar? evet kısa ve öz bir mektup.
Lan hala troller var demi.
Kıyamet hâlâ kopmadı mı?