bugün

Kendini iyiden iyiye hissettirmekte olan bir enerji krizidir.

Yok orada kesinti var, yok burada voltaj düşük... artık bazı şeylerin adını koyma vakti geldi rkdşlr. Türkler bir darboğazla karşı karşıya...
Akp'nin eline kağıt kalem almaya tenezzül etmeden saatlerle oynaması sonucu milli sanayimizin belkemiği bölgelere elektrik verilememesi ile tecessüm eden bir yoksunluk durumudur.
Bugün dilovası osb'ye elektrik verilemedi mesela. Çeşitli derneklerin verilerine göre bugün edilen zarar 300 milyon dolar. Çünkü enerji alamayan fabrikalar üretimi ertelemek zorunda kaldı.

Helal olsun akp'ye. Bi burayı cortlatmadığı kalmıştı. Onu da yaptı...
ikitelli osb'de dükkab sahibi arkadaşla konuştum. Beş gündür elektrik verilmiyormuş.

Aç karnına billomu yemek istemeyen kriz var mı yok mu iyi baksın.
http://m.dunya.com/sektor...retim-durdu-haberi-344056
Dağa taşa köprü tünel yapmaktan enerji yatırımlarına vakit bulamayan ülkenin dramıdır. Halbuki köprünün vs sahil boylarını dolduran rezidanslarin acelesi yok ama enerji olmazsa sıkıntı büyük.
Sakarya elektrik sanayi sitelerine 5 ocak'a kadar elektrik verilmeyeceğini açıklamış.

Dolar 3,60 olacak sanırım bu sefer...
devletin tek elinde bulundurması gereken, hayati önem taşıyan enerji kaynaklarını özelleştirmeye devam ettiği sürece daha fazla yaşanması muhtemel durum.

pardon özelleştirmeye devam ettirmesi dedim özelleştirilecek bir şey kalmadı değil mi ?
Batma noktasına gelen esnafımıza ikitelli'de elektrik firmasını bastıran bir krizdir.

Halk partisi olarak sözümüz söz: 33 kV'lik dağıtım kapasitesini geliştirmeyen enerji firmalarının lisansını iptal edeceğiz. Git kardeşim beyoğlu'nda ıslak hamburger sat. Türklere nasıl eza cefa çektiriyorsun yav elektriksizlikten ?
görsel
Balıkesir'inden ankara'sına kadar her kentinden kömür çıkabilecek türkiye'mizin yaşadığı elim bir olay.

Halkımız chp'ye oy versin, türkiye'nin yarısına bir yılda kojenerasyon santralleri kuralım. Elektriğe verdiğiniz paraya hediye olarak ücretsiz sıcak su kullanın.
(bkz: istikrar)
(bkz: güçlü Türkiye)
zamanında azerbaycan'a sırıta sırıta kelek atarsan sonun böyle olur.
2 gün önce falan analiz edildi bu durum elektrik mühendisler odası tarafından, kesintilerin ve olası krizin malum sebebi için buyrun;

--spoiler--
Elektrik Mühendisler Odası, kış saatine geçilmemesinin doğalgaz tüketimini artırdığını ve enerji sıkıntısı yaşandığını duyurdu.
--spoiler--

https://tr.sputniknews.co...lerinin-sebebi-yaz-saati/