bugün

çok gereksiz.

http://www.habergzt.com/k...lari-erken-yatacak/73093/

turizmi coşturalım diye iş gücünden üretimden kaybediyoruz. bizi üretim kurtaracak.
Memurlar da deli gibi üretim yapıyor zaten.
bayram dediğin 237 gün olmalı.
zaten ülkecek bi sike yaradığımız yok..

araba domalalım ve yatmaya devam edelim bence..

para gelirse yeriz, gelmezse de çocuk yaparız..

zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmjş sözünden yola çıkarak 2023'te 100 milyonu görüp gerçekten büyük! türkiye oluruz..

büdüt: bu arada yunanistana vize başvurumu haftaya yapıyorum ahahaja.. götüm çatlıyor kazanırken siz amcıkaazlılara mı yediricem amk.. anastasia ile kostas ile gömerim çok daha iyi!
beklenen haber karaya ulaştı.

biletlere hücum.
her sene bu kadar oluyor zaten.
istanbulumuz için hayırlı bir haberdir. 10 gün bayram arkasına bir 10-15 günde senelik izin kullananların sayısı bir hayli fazla olacaktır. bu süre zarfında şehir bir nebze olsun rahatlar.

sokaklarda gezmesi veya şehri araç ile dolaşmak geri kalan 11 ay boyunca ızdırap iken şehir boşken yapınca bizlere terapi gibi geliyor. anadolu yakasından eve 15-20 dakikada gelebiliyoruz ve çok eğlenceli oluyor. Aynı eylemin 11 ay boyunca 2-3+ saat sürdüğü düşünülünce tabi.
Benim gibi sosyal güvencesi ve dolayısıyla ücretli izin hakkı olmadan çalışan birini fena halde sarsacak ve de toplamda 950 tl gibi bir kayıba uğratacak tatildir..

Tuzu kuru olanları ne kadar sevindirdiyse beni de bir o kadar üzmüştür, daha da üzecektir!
antalya izmir aydın hoştur ama benaneee lafını akıllara getiren tatil.
Azdır. 20 gün olmalıydı. La napıyor bunlar. Ekonomi çökük ne 10 gün tatili?
tatil yapmak istemeyen çalışsın. 10 günde ekonomi mi kurtulacak.
çok iyi olmuş, kısa olsa mecburi antalyaya gidecektim

şimdi yunan adalarına bilet bakıyorum. hırıszsın mırsızsın

ama arada işi yarıyon lan rüşvetçi akabe.
Yavaş yavaş Arabistan'a döndüğümüzün göstergesidir.

görsel
görsel
bok var.
maalesef yukarıda acı gerçeklerden biri çok güzel özetlenmiş.

devlet memurluğu nedir? devlet memurluğu, düzenli yatan maaştır. devlet memurluğu her resmi bayramda yatmak, üstüne sahte raporlarla zaten otuz gün gibi manyak bir seviyede olan izni ikiye, üçe katlamaktır. belli yerlerde artık resmileşen rüşvetleri, kayırmaları, tanıdığınız yoksa "sistem gitti" nosyonu ile kokuşmuş dairelere işinizden gücünüzden yolunuzdan imkanınızdan harcadığınız saatleri bahse lüzum görmüyorum. devlet memurluğu, kapak atmaktır. getiri garantisidir. işini düzgün yapan memurlar, parasını hak edenler, helal alın teri sahipleri affetsin. varlar, biliyorum; fakat onlar artık sistem dışı, enayi onlar; ghosts in a Shell.

ne demiş bir büyük; "ya devlet başa, ya kuzgun leşe".

biz küçükken, evet; gittikçe yiten o güzel günlerde; devlet memuru saygıdeğer birisi idi. değerdi gerçekten. ama o kültür, saygı, insanlık, erdem ve tüm ışıl ışıl değerler, yoz intikamcı gerici kisveli hırsızların simsiyah dişlerinde "götürr" diye çığıran salya köpüklerinde yitti gitti.
kurban bayramı tatilinin 30 ağustosla birleştirilip 10 güne çıkarılması durumudur.

Bende çalışan kesimdeyim. Bugün tatil olsun bende 10 gün tatil yapayım derdim ama düşününce evde yatmak tamamen parasal durumunuza da bağlı oluyor. Yani bana seçenek sunulsa ister gel ister gelme dense ben yine işe gelmeyi tercih eden tarafta olurdum. evde oturmak giderinizi yükseltmek zorunda bırakıyor. hele bir de evli ve çocuklu iseniz bu masraf daha yükseklere çıkıyor. Bu tatil aylık geliri 5000 tl filan olana tatil olur. gerisi zulüm olur.