bugün

Gebermek.
gelmesen iyiydi.
beklentilerimi karşılaması.
(bkz: hükümet istifa)
fenerbahçenin şampiyon olması.
(bkz: yok ki)

Gelen yıldan ne gibi bir beklentim olabilir. Her geçen yıl aynı şeylerin tekrarı gibi zaten. Allah büyük dert vermesin, bir şekilde geçiriyoruz yılları işte. Ha aklıma gelmişken, Yaşlanıyoruz lan. Yeni yılı kutlamak niye.
2017 yılından tek beklentim uzaylılar tarafından kaçırılmak. Aynen. Adamsalar eğer delikanlıysalar gelsinler amk bekliyorum.
Artık bi aşkı hakkettik be hafız.
stresten uzak bir yaşam
hayatımdaki belirsizliklerin bitmesi ya da çok azalması
kazancımın artması.
Şu anı yaşıyor olarak sayarsak ölmeyi bekliyorum ama yaşadığım da söylenemez..
anket güzelde "düzenli bi seks hayatı" seçeneği nedir amk.*
ha bir de "hepsi" diye bir seçenek nedir ya. tabiki hepsi lan manyak mısın olm.
görsel
Kıyamet inş. Söyle Hayırlısıyla bi kopsa da bitse bu çile.
Evleneyim artık yeter mk.
gelmemesi. fragmanı beğenmedim, oyuncular da boktan.
çocukların ve masumların yaşadığı şehirler bombalanmasın yeter. izledikçe içim parçalanıyor. birkaç gün önce istanbul, bugün ve dün halep ya da dünyanın her neresiyse. uçaklardan bombalar atılmasın. o bombaları atanlar ve attıranların peygamberi, dini ve inandığı yaratan, onları insanları bombalasın diye dünyaya göndermedi. açıp okuyun eski ahiti, yeni ahiti, tevratı, zeburu, incili, kelamulllahı hiçbirinde bunlar yazmaz. ne davut a.s. ne musa a.s. ne isa a.s. ne de peygamberimiz bu canilikleri ve insan kıyımını tebliğ etmemiştir. bu yıldan beklentim, herkesin dinine, kitabına yakışır şekilde vicdanıyla hareket etmesi, merhametli olmasıdır. şunu çok iyi biliyoruz, insanlara merhamet etmeyenlere yaradan da merhamet etmeyecektir. allah hepinizi, hepimizi merhametli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın...
şu anki en önemli projemin, bu aralar kişisel hayatımdaki en önemli gündemin artık gerçekleşmesidir. bir de şu ülkeye biraz huzur gelsin.
Mutluluk, huzur, refah, mutluluk, barış, iyi insanlar, takıntılarımın ve hastalığımın geçmesi, mutluluk, huzur, mutluluk.
total 4.5 ab 5.5 abc1 5.7 rating
Maalesef daha çok savaş.
Malum şahıstan kurtuluş, ülkenin artık iyi bir yola girmesi, ekonomonin düzelmesi, üreten, kutuplaşmanın son bulduğu, kenetlenmiş bir Türkiye.
O vitrindeki kırmızı kazağı kesin alacam.
(Mutlu olmak istiyorsanız beklentilerinizi küçük tutun)
olmayacak şeyleri beklememek.
Yaşamama izin vermesi.
yoktur.çünkü olsa da bi boka yaramayacak.