bugün

elektiğe 1 ekimde yapılacak yüzde 15'lik zamdan sonra 10 ay sonunda ulaşacak zam rakamıdır.
2008 yılı dahilinde şuana kadar yapılmış toplam zam olduğu için 2 ay daha sabredilmeli ve sonuç öyle hesaplanmalı. o 2 ay içinde kim bilir daha neler göreceğiz?
ak partiye oy veren insanların daha büyük bir zevkle oy vereceğinin işaretidir. muhtemelen haz alıyorlar zam gelince.
(bkz: pragmatist akp seçmeni)
Elektriğin yüzde 35'ine hala zam yapılmaması ile avunabileceğimiz sinir bozucu hökümet icratı. *
"Dikkat otomatik zam çarpar!"(Elektrik faturalarına uyarı niteliğinde yazılması şart olmuştur!)
petrol fiyatlarının 147 dolardan 100 dolar civarına geldiğinin unutularak yorum yapıldığının görüldüğü durum.

petrole gelen hangi zamdan bahsedilmiştir anlaşılamamıştır.

petrol fiyatları 2008 yılı başında 96 dolar civarında iken şu aralar 102-108 dolar civarındadır ve daha da düşmesi beklenmektedir.
elektriğin isminin altın olarak değiştirileceğinin habercisidir.
(bkz: ulan kanımızı iliğimizi sömürdünüz lan allahsızlar)* *
akp yandaşlarının ulan bunda da mı suçlu akp? diyerek bizi dumura sokacağı ve yıkıp geçireceği olaydır. hayır elektriğe zam gelir, suçlu akp değil. tersanede millet ölür, suçlu akp değil. bu olayların suçlusu akp değilde eski sevgilimin beni terk etmesi mi akp'nin suçu anlamadım ki ben sizi. hayır kimi suçlayayım? mahmut'u mu?

(bkz: tüm suçlu akp değil mi mahmut un hiç suçu yok)
(bkz: durmak yok yola devam)
yüzde 100 zam yapılmasından iyi olan durumdur. (bkz: pollyanna) *
o ampulun yanması için daha çok elektriğe ihtiyaç var dolayısıyla daha çok zama ihtiyaç var.
yapılan son zamma iptal davası açılan durum.
tepki almıştır.

elektirik zammına iptal davası
istanbul (06.09.2009) - çevre ve tüketici haklarını koruma derneği (çetkoder) enerji piyasası düzenleme kurumu (epdk)'nın elektriğin yüzde 34 oranında zamlanmasını kabul etmesini yargıya taşıdı.

çevre ve tüketici haklarını koruma derneği (çetkoder) genel merkezi epdk tarafından onaylanan yüzde 34 lük elektrik zammını yargıya taşıdı. çetkoder genel başkanı mustafa göktaş "4 eylül'de epdk (enerji piyasası düzenleme kurulu) tarafından açıklanan ve kabul edilen yüzde 34 lük artış kabul edilemez bir gerçektir. tüketiciye yansıması yüzde 15 oranında olacak ve bu yıl içinde elektriğe yüzde 65 zam gelmiş olacak. böyle bir uygulama dünyanın hiçbir yerinde yok. bu karardan dönülmesi için danıştaya dava açtık. öncelikle yürütmenin durdurulması, sonrasında işlemin iptali için başvuru yaptık" dedi.

tüketiciyi yolunacak kaz gibi görmeyin

göktaş "tamamen halkın çıkarına ters olan bu uygulama dışa dayalı enerji politikalarının ürünüdür. kamu yararı gözetilmeksizin uygulamalar yapılmaktadır. vatandaşa acıyan yok. elektirikte otomatik zam kararı aldıklarında da aynı şeyleri söyledik. şimdide söylüyoruz. bu uygulamadan derhal vazgeçsinler. her biri birer tüketici olan vatandaşımızı yolunacak kaz gibi görmekten vazgeçsinler. elektiriği özelleştirdikten sonra özeller ha bire fiyat arttırımı istiyorlar. onlar istiyor diye epdk onaylamamalı. hükümet seyirci kalmamalı. bu zam bir an evvel geri çekilmelidir. özelleşme geri çekilsin fiyatlar çok düşecektir. bu millete yazıktır. birileri fazla kazanacak diye halkın canını yakmaktan vaz geçin" dedi.

http://www.atilim.org/hab...ammina_iptal_davasi_.html
akp'nin yoksul vatandaşlara yönelik dolaylı vergi ekonomisinin ampule yansıması.
ileride özelleştirilecek olan tedaş'ın fiyatını arttırma çabasıdır.
dinden imandan, allah tan kitaptan söz edenlerin, insafıszca ve acımasızca yaptıkları vahşice zamdır. tamam petrol fiyatları yüksek falan ama bunun çözümünü siz bulacaksınız ? en kolay çözüm zam yapmak. güneydoğuda yaşana kaçaklara göz yuman sizlersiniz ödemiyorlarsa vermeyin elektirik o bölgeye ben sen ödemek zorunda mıyız başkasınız zararını ?
reco kongo kenesinin çalışmalarına devam ettiğinin göstergesidir. yeter olm kanımız kalmadı la.
(bkz: surekli zam yapiyorlar efendim durduramiyoruz)
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözünü akıllara getiren zam. burada ki mazlum kişiler oy verenler değil tabi. dur bakalım tatlı yemenin acı acı geğirmesi vardır ülke de bile adalet olmasa'da , doğa'nın bir kanunu var . çıkar bir gün bir yerlerden
millet öyle bir hale geldi ki artık, sikilmeden duramıyor. devam akp, devam, oh yeah!
deveyi dikeni insanı s.keni lafının doğruluğunu bir kere daha tescil eden zamlardır.