bugün

2007 öss sınavında en yüksek puanları almış öğrencilerdir. hatta an itibariyle medyada dolaşan fotoğraflarla bunlardır:

http://img383.imageshack.us/my.php?image=osseg5.jpg

fotoğraftaki arkadaşlardan ikisi kapkaççılıktan hüküm yemiş, biri uyuşturucu satarken yakalanmış, biri de gasptan sabıkalanmıştır. lan böyle fotoğraf koyulur mu? en hızlı gazeteciliği yapıcağım diye madara etmişsiniz adamları.
Büyük bir çoğunluğu yabancı kökenli okullarda okuyan, ayrıca sayısal, eşit ağırlık gibi bölümler dışında, dil sınavlarında da dereceye girmiş, alınlarından öpülesi insanlar.

Her zamanki gibi başarıya çok çalışarak(yalan) ulaştıklarını söyleyeceklerine dair bir öngörüm de mevcut.
ösym nin internetten başvuru olayına kurban gitmiş 2006 ve 2007 de öss ye giren her öğrenci gibi hapishane kaçkını gibi çıkan insanlardır.
bu arada müjde kendileri 4 yıl daha o resimleri çekeceklerdir öğrenci kimliklerinde.
bu yıl için 27 kişidir.
dersane tişörtleriyle önümüzdeki dönem reklam afişlerini süsleyip nice öss adaylarına örnek gösterilicek başarılı gençlerdir.
aferin dencek kişilerdir.
özellikle bu sistemde daha bir aferini hakeden çocuklardır.
aferin bee
başarıları daim olası, bizi yurt dışında da temsil edesi güzel insanlar. *
aranan faili meçhul zanlisi ilanlarina daha çok yakisacak fotograflara sahip zeki gençlerimiz. kizimiz hariç, o gülümsemis.
Çağrı Sert kişisi arkadaşım olup * * LGS döneminde de polis kolejinde derece yapmıştır.
(bkz: derece çocuğu)
fotoğraf yüzünden kuyruk acısı olan arkadaşları tarafından toshack geçilecek pırıl pırıl insanlardı.
hazırlananların bir aynaya bir şampiyonlarının resmine bakıp kendinde olmayanı aynada görmeye çalışmalarına sebep olacak şahıslardır.tebrik edilip başarılarının daim olması dilenmelidir.
bunlar bir numaralı öss madurudur önceki senelerde araba, daire felan alınırdı bu şampiyonlara. Şimdi bu kapı da kapanmış oldu derece yapmak için dershanelerle anlaşıp sınava giren arkadaşlara
akıllara zarar insan grubudur zira analar ne çocuklar doğuruyor cümleside akabinde gelir.tebrik edirim hepsini helal olsun valla ne denebilirki başka..
fotoğraf çektirirken bile 'burda olmamalı, gidip ders çalışmalıyım' diye kaygılanıp bu kaygıyı fotoğraflarına da yansıtan insanlardır.