bugün

o kadar çok var ki. çeyrek final maçi, goller, koreli taraftarlarin bir elinde türkiye bir elinde g.kore bayrakalari taşimasi. bunlarin dişinda ise,
milli takimin meşhur reklam şarkısı.
ne kostarikaaa ne de çin ne de sambaci brezilyaaa duysun sesimizi şimdi dünyaaa laa lalayy laay.
- omar daf.. senegalliydi, adı ömer olan arkadaşlarımıza bir müddet omar daf diye hitap etmiştik.
- rivaldo yavşağını dizine gelen topta suratını tutması.
- isveçli Anders Svensson'un senegal ile oynanan maçın uzatma dakikalarında ceza sahasında yaptığı marsilya ruleti ve akabinde çektiği şutun direkten dönmesi.
- fatih akyel'in tüm maçlarda 90 dk forma giymesi.
- fransa'nın 0 çekmesi.
- öğle arasına denk gelen ilk türkiye - brezilya maçını izlerken, yemekhane yardırıp gidenlerin, hasan şaş'ın müthiş golünü izleyememesi ve hala bir araya gelindiğinde bu olayın onların yüzüne vurulması.
en hızlı gol. davala saçı. rivaldo puştluğu. ronaldo klası. ilhan altın gol.
hakan şükür hakan hakan hakan hakan ve gooooollll.
italya-kore maci, an yun hwan'in 119'cu dakikada attigi ve kore'yi ceyrek finale tasiyan gol...
almanyanın suudi arabistana 8 atması.

hakemin çeyrek finalde g.kore-italya maçında italyanları harcaması.
8. sınıf matematik üçüncü yazılısı sırasında gelen brezilya'nın ikinci golü ve kaçan sınav konsantrasyonu.
12 ene olmuş, vay amk.
1-Üniversite 1. sınıfta olduğum ve finallerimin olduğu dönemdi. Maçlar 12'de, benim finaller 4'te olurdu. maçlardan galip geldikten sonra okula dışardaki karnaval arasında gitmek çok güzeldi.
2-Senegal maçını evde tek izlemiştim. ilhan'ın golünden yaklaşık 1 dakika sonra kendime gelebildim, içerideki odaya gitmiş, yerdeki tartıyı elime alıp yatağın üzerinde zıplarken buldum kendimi, tartıyı niye aldım hiç bilmiyorum.
2-ilk Brezilya maçından önceki gece orlando magic-lakers finalinin son maçı vardı, seri 3-3'tü ben de ankaraya iki saat uzaklıkta olan bir yerderdeydim, aklım sıra saat 6da yatıp 9 buçukta kalkıp ankaraya arkadaşımın yanına gidip izleyecektim, otobüsle iki saat sürüyor, saat 4tede finalim var. ben bir uyandım maç başlayalı 40 dk geçmiş, 3 dakikada evden çıktım, tam o sırada gol oldu ilçe yıkıldı, bakkala girip golü izlemiştim, acilen otobüse binmek yerine kafede maçı izleyip ikideki otobüse binmiş sınava 10 dk geç kalmış yalvar yakar kendimi aldırmıştım. o sinirle baya döktürmüş kesin kalcam dediğim ceza özel sınavından yüksek notla geçmiştim.
arkadaşla yüzümüzü kırmızı beyaza boyamamız ve stadlara baktığımızda evlerimizin orta saha noktası büyükllüğünde sanmamız.
dünya kupasını recep tayyip erdoğan kazanmış ve ülke tarihini değiştirebilecek başarıları ortaya koymuştur.
hayatımda ilk defa okuldan kaçmama vesile olmuştur 2002 dünya kupası'nda oynanan brezilya- türkiye maçı. iyi anı.sonu da iyi olsaydı keşke.
2002 deyince akıllar da 3 kasım 2002 kalmaktadır. Ak partinin milletimiz için doğduğu gün.
ronaldinho' nun david seaman' a attığı gol.
ilk iki maçtan sonra tüm medyanın tüm spor yazarlarının atıp tutup güney kore maçından sonra töt olmaları.
ingiltere - arjantin maçı vardı. beckham'ın meşhur penaltısı vardır o maçta kalecinin üstüne doğru çok sert vurmuştu. kalecinin bacağına çarpıp gol olmasa beckham ne bok yerdi acaba..
fifa 2002 oyunu roberto carlosu forvete alıp ateş şutu ümitin saçları emrenin kosta rikaya attığı gol ilhanın senegale attığı gol finalde edmilsonun formasının yırtılması bizlerin yani rüştücülerin kahn a ayar olması.suudi arabistana 8 gol atan alman milli takımındaki jancker denen dazlağın 4 gol atması.rüştünün gözlerinin altına sürdüğü savaş boyası.o iğrenç ötesi topu.fransayı göt eden senegal.yine bi bok yiyemeyen ortegalı veronlu arjantin.hakan şükürün bizleri kanser etmesi her maçta mala bağlayıp güney koreye patlaması.ayrıca (bkz: premature ejaculation).el hadji diouf rivaldo falan filan işte.ayrıca net hatırladığım ilk turnuva.hayal mayal 98 i hatırlıyorum yarım yamalak euro 2000 i.
ümit davala saç tıraşı.
Rivaldo nun kendini yere atması.
almanya'nın suudi arabistan'ı 8-0 yendiği grup maçı. alın size lawrence.
kupa donusu milli takim ucagina refaket eden turk silahli kuvvetlerine ait f 16lardir. hatta o kabin icerisine verilen bir pilot konusmasi vardirki kalbinde ayyildiz işlenmis her bunyenin gozlerinin dolmasina neden olur.
Brezilya 7 maçı da kazanarak dünya şampiyonu oldu.
cafu nun kursunun ustune cikip kupayı kaldirmasi.

bir de brezilya ile yapilan ilk maçtaki siktigimin yan hakemi. tipini sıçam!! 1! 1
Rüştü'nün uçan tekme ve rovaşataları

http://www.youtube.com/watch?v=lcX41z1Tltk
ronaldinho'nun uzaktan attığı gol.

ilhan mansız'ın senegal'e attığı gol.
(bkz: ilhan ilhan ilhaaaaan)